Valpplaner

Efter att ha pratat med ägarna till Lizas syster BC Canvalla Vizzt, fick jag höra att de planerar att ta en kull på henne till våren 2011 =) Så förhoppningsvis blir det en liten Liza systerdotter här till nästa sommar! Vore helt underbart, efter vad jag har läst om Vizzt verkar hon vara en superhund, och att hon dessutom är kullsyster med Liza gör ju bara saken ÄNNU bättre! Så nu är jag så taggad så det är inte klokt, längtar till sommaren!

För info om Vizzt kan man kika in på Kennel Pousodas hemsida: http://www.vallgaren.se/gallery1_13.html

Lägger in en bild på bästaste Lizafis också ;)




Partiiiii!

Ikväll blir det party i uppsala med diverse galna människor, nice! Lite förkyld, hoppas bara jag kan bli av med febern, annars lär jag bli hetast på dansgolvet av helt fel skäl :S Ska bli himla kul att träffa Sandra igen, länge sen nu.

Nu måste jag fortsätta skriva på omvårdnads PM.et om det ska bli nån ordning på det här

Ciao!

Suddenly I see

Idag har man hunnit med över halva praktiken, läskigt vad tiden går fort :S Hade mittbedömningsstamtal och det gick väl bra tror jag. De, dvs min handledare från skolan och sköterskan lät positiva. Kan alltså inte ha klantat till mig allt för mkt.

Längtar till fredag nu, blir partii i uppsala med förhoppningsvis ett gäng galna människor :P Nu ska jag, min hund och min förkylning gå ut på promenad i höstmörkret, yiiihaaa!

Bild på min nya frisyr btw



Nu är det klippt

håret alltså :P No more blont troll. Är så himla nöjd med det, även om det är kort.. minst sagt... Hoppas bara inte resten av världen får hjärtattack nu då mohahaha...

Idag var första dagen på praktiken, väldigt lugn dag måste jag säga. Imorrn blir det nog lite mer att göra lät det som, roligt är det hursomhelst! Tror faktiskt jag kommer trivas där

RSS 2.0