The bucket list

Intensiv dag, men precis vad jag behövde. Jobbat 9-15.00 på fyrklövern, där var det fullfart, för att vara snäll. Kom hem, vilade typ en halvtimme och var sen ut och sprang på vegavallen. Jobbigt som fan ja, har kondition som en död kossa, blää. Måste verkligen komma igång igen nu. Skönt var det trots allt, är så avslappnande att bara försvinna ut i skogen med musiken i öronen och bara Liza där. Underbart! När jag kom hem var det mat och sen iväg till TBK för agilityträning, Jättekul att vi har kommit igång igen. På söndag är det tävling som gäller i Gävle, ska bli skitkul.
Var rätt trött när jag kom hem på kvällen. Satte mig i soffan och tittade på " the bucket list". Sån härlig film! Helt klart värd att se! Fick mig att fundera över vad som egentligen är viktigt här i livet...
På tal om det saknar jag Roy så jag håller på att bli knäpp, har inte träffat honom sen måndagmorron, okey det är bara 1,5 dag men känns jättelänge. Jag fattar inte, borde ju vara van efter nästan 5 månader men näpp. Ikväll var det riktigt illa, kanske för att jag satt och kollade på världens djupaste film och funderade över livet.
Nej, nu ska jag nog vandra ut med Lizfiz innan jag går och sover, oh så spännande va?

På lördag är det kräftskiva i fors btw, årets händelse, får EJ missas

nattinatt people!


Boring

Jag är såååå trött på att bara vandra runt här hemma och inte göra nånting. Vad som helst vore kul nu, jobba, plugga, nånting bara! Gah, visst första dagarna är det skönt att sova till tolv och spendera resten av dagen på hundklubben och framför TV.n, men sen... Jag håller på att bli knäpp, jag klarar inte mer!

Jaja, ikväll åker man antagligen till Uppsala och hälsar på älskligen. Hoppas mr criminal har flyttat bara... Ingen lust att träffa honom igen.  I helgen funderade vi på att vandra till honolulu, nej inte Hawaii utam stugan ute i skogen. Skulle vara jättemysigt att bara försvinna ut i skogen ett tag, med bara Roy och Liza. Skulle ha varit kräftskiva i helgen men eftersom pappa har haft lunginflammation och fortfarande mår lite dåligt så är den flyttad till nästa lördag. Ska bli riktigt kul att se Roy sjunga snapsvisor på svenska =P Mohahaha

nej, back to nothin
hoppas alla andra gör något vettigt med sitt liv iaf!

ciao!

Katastrof

Ja, som jag skrev i tidigare inlägg var det DM i Knivsta igår. Det gick... ehm, som det gick, Totalt katastrof, jag kände mig som en klump hängande i svansen i Liza, vilt viftande åt alla håll samtidigt. Stackars vovve... Att det dessutom spöregnade och jag var både blöt och förkyld gjorde inte saken bättre. Vi blev diskade i både agilityloppet och hopploppet, vilket helt var mitt fel, seg och ofokuserad som fan. Pinsamt var det. Nästa tävling måste jag skärpa mig, uscha... Bra träning var det iaf, nu laddar vi om inför Gävle 30/8. Ska ner till klubben och träna kontaktfält idag, ska bli kul. Sånt underbart väder ute =)

Over and ut!

DM och förkylning

sitter här och väntar på att dagen ska gå ungefär. Ikväll är det DM i Knivsta, ska bli så himla kul! Känns bra att komma igång med tävlandet igen, även om den här tävlingen mer är träning, tror inte vi har nån chans att vinna. Har som mål att ta mig runt bägge banorna, gärna felfritt, tror dock att om jag satsar på det kommer vi inte ha tillräckligt bra tid för att placera oss, men hellre det än att gasa på och riskera att bli diskad. Som sagt, försöker ta detta mest som träning och känna av Lizan lite inför  officiella tävlingarna i september, det är ju iaf dem som betyder nått, om vi ska lyckas bli uppflyttade i år, vilket är målet. Är svårt att tänka att det bara är träning ikväll dock, har för mkt tävlingsnerver, jag vet ju vad vi kan om det flyter på som det ska, men är ändå inte rätt att kräva det på tävling när vi inte tävlat sen februari.... Jaja, det får gå som det går.

Annars är man förkyld och har feber, mår skit, inte för att det spelar nån roll för agilityn, skulle behöva vara döende för att inte starta, men jobbigt är det. Har ju dessutom slagit vad med mamma om att jag kan gå ner 12 kg före henne, men lite jobbigt när man inte kan motionera juh... Jaja, jag SKA vinna. Vinnaren får liksom spabehandling så.
Nu ska jag vila lite innan det är dags att sätta sig på tåget till Knivsta.

Hoppas alla har det bra i regnet!

Ciao

Strange shit

Måndag igen, jag blir knäpp. Det är bara måndag och fredag hela tiden *suck*. Helgen var intressant, skulle ha fest hemma hos Roy i lördags, vilket  vi inte haft på jättelänge. Roy hade köpt en massa ( och då menar jag en MASSA) kött som vi skulle grilla, hittade lite alkohol och bjudit in lite folk. Eller ja, Micke så klart som som vanligt drog med sig en del tjejer. Lotta och en kompis till henne kom från sthlm, vilket iof jag kan förstå att man vill ha bra fest om man åkt så långt, men bara att man sitter och säger sånt som "jag kunde ju ha varit på en massa andra fester nu" tycker jag låter så jävla snobbigt, jag vet inte om det är de är i sthlm bara, inte mkt att göra åt, men oartigt är det. Visst får man väl tycka det om man  vill men man talar inte om det för alla.  Blev hur som helst en väldigt udda kväll, hade nämligen flyttat in en ny kille i korridoren där Roy bor, nån Hassan eller vad han nu hette, hur som helst verkade han okay först när jag kom dit, lite strange men helt okay. Roy tyckte han kunde grilla med oss, vilket han gjorde, fick en flaska gin att dricka vilket inte var nått alls typ, lät det som i början iaf. Men killen blev fullare och fullare och mer otrevlig med varje klunk. Typ klagade på allt, var allmänt konstig och verkligen muckade med ALLA. Slutade med att en av tjejerna började gråta, Roy blev skitförbannad, Lotta suckade om att hon kunde ha vart i sthlm och ingen ville vara kvar hemma. Som om inte det vore nog började den jävlen  tafsa på mig, mitt framför ögona på Roy, bara för att provocera liksom. Så jävla respektlöst. Roy visste väl inte vad han skulle göra, inte direkt okay att slå ner nån som är så full heller. Knuffade bort honom iaf, så killen självklart flyger omkull, inte så konstigt iof, han kunde ju knappt stå upp. Till slut drog vi iaf ut på krogen och blev av med idioten men fy fan så jävla störd.Vem gör så liksom? Nej, jag fattar inte. Tänkter hur som helst inte vara själv hemma hos Roy förrän den där har flyttat, vilker blir snart förhoppningsvis... Läskigt juh.

När det gäller mitt liv vet jag inte vad som händer, jag hade sökt sjuksköterska och socionom men kom inte in, står som reserv just nu... Hade tänkt söka nå småkurser men vet inte om det finns platser kvar nu. Ja, att allt inte bara kan vara enkelt... 

Ikväll är det agilitymöte och styrelsemöte på TBK så man blir väl där hela kvällen. Men det är väl okay antar jag.Imorrnkväll är det DM i Knivsta, ska bli så kul, inte för at vi kan vinna men ska bli kul iaf, jättebra träning hur som helst.

Det var dagens rapport!
 
Over and out

Öronvärk och solsken

Som jag skrev tidigare skulle jag äntligen iväg och träna agility igen men hann bara träna typ en halvtimme innan jag tyckte Lizas ena öra hängde väldigt konstigt, jag har märkt att hon ruskat  på sig väldigt mkt de senaste dagarna. Öronvärk så klart, vet inte om det är öronskabb eller inflammation men ont verkar hon ha iaf. Jag ska till apoteket och kolla om det finns nått receptfritt man kan prova annars blir det väl veten igen *suck* . Får se hur det blir med DM:et, kan ju inte tävla om hon har ont... Ja, jobbigt. 

Igår fick man besök av två väldigt skumma snubbar mitt i natten. Den ena råkade, visade det sig, vara min pojkvän, den andra var en inte helt vettig Micke på väg till Sandviken för att hälsa på nån tjej... Ja, måste bara säga att standarden på konversationen inte var speciellt hög, men tycker om dem ändå. Så söta så =p Ikväll dyker väl älskligen upp igen lät det som, med eller utan Micke, får väl se. Skulle vilja åkt till Uppsala men kan ju inte lämna hundarna själva och kan inte ta med mig bägge två. 

Imorrn blir det party i Uppsala iaf, förhoppningsvis har Åmarkarna kommit hem så man kan lämna tillbaka Klara. Har faktisiskt gått riktigt bra att passa henne ändå, trots allt. Trodde hon och Liza skulle slåss mkt mer än de har gjort. Dutkiga brudar. 

Nej, kaffetime

Ciao!  

Agility

Så har ÄNTLGIEN bruden slutat löpa och vi kan börja träna igen, så taggad efter tre veckors agilitytorka. Speciellt eftersom vi hade agiltiytävling på klubben första helgen i augusti. Det gick riktigt bra och vi hade superkul, trots allt arbete men hemskt att bara få stå och glo på alla som tävlar när man inte ens kan träna själv. Men nu så, på tisdag 18/8 är det DM i Knivsta. Ska bli skitkul, vi har ju ingen chans att vinna men är bra träning inför tävlingarna i september.

Förra helgen var jag och Roy men päronen samt morfar och Ulla till Eldfesten i Österbybruk. Det var jättehäftigt, fyrverkeriet var hur häftigt som helst, måste ha kostat massor. Helt klart värt det =) På söndagen var jag tvungen att jobba. Passar dessutom Klara, Ylvas spaniel, den här veckan medan de är i Italien. Det går bra, men hon löper så det är lite jobbigt  med allt blod överallt. Jag fattar inte att en hund kan blöda så mkt, visst Liza blöder ju också när hon löper men det är liksom droppar, det här är pölar!

I helgen blir det fest i Uppsala hemma hos Roy, sen ska vi väl ut på krogen kan jag tänka mig. Ska bli skitkul. Helgen efter är det kräftskiva hemma hos päronen. Ska ut och fiska med Roy innan, måste ju lära pojken lite äkta svenska traditioner, så han kanske inte blir så chockad när min far drar igång snapsvisorna.  På tal om det, kräftor är INTE mindre varianter av hummer =P oavsett vad vissa britter säger


Nu ska jag iväg och träna agility med lizfiz

Ha det bäst gött folk!

RSS 2.0