Förkylning och rödvin

Dags att uppdatera bloggen kanske =p. Så var man vuxen och ansvarfull på riktigt då ( okey, jag vet att det är fult att ljuga). 21 känns liksom som om man borde vara liiite vuxen iaf men icke, jag kommer nog aldrig växa upp, skyller på min underbara mjölktand, lika bra, verkar tråkigt att bli vuxen. Födelsedagen firades ute i fors i päronens hus (päronen kastades ut och fick tillåtelse att glo på film i min lägenhet istället). Blev inte så mkt folk som jag hade tänkt men gjorde inget, hade de flesta av mina favvomänniskor där, Isabell och Johan, syrran, Roy <3 och Micke med som vanligt x-antal glada brudar i sällskap. Blev VÄLDIGT mkt mat och dricka, singstar och en massa prat om en massa kul hela natten. Hade tänkt dra med folket till Brorsans men blev för sent, de stänger ju så tidigt, typ ett så hann inte riktigt med det.
Resten av helgen spenderades med älsklingen. Lördagen paddlade vi ner till Tierp, grillade med päronen, syrran och morfar. Sen drog vi till Uppsala och glodde på film med Micke hela kvällen, lite slött men var ungefär vad vi orkade med alla tre. Söndagen var ännu slöare, eller för min del iaf, Roy fixade med lite papper så jag tillbringade dagen med att lyssna på en massa very weird storys a la Micke (för er som tycker det låter intressant www.fittkramp.se men VARNING utfärdas)

Måndag tillbringades mesta dels sovande på soffan, börjar (chockerande nog) bli förkyld så mådde inte så bra. Lyckades iaf släpa mig till uppsala för salsaträning, vi övade inför showen. Har inte bestämt om jag vill vara med än, var en massa vi skulle hinna med och lära oss till dess, men det vore kul.... jaja får se.
Igår var det träning på TBK för första gången i år, var så kul att få träffa gänget och träna igen. Har verkligen saknat det!
Ikväll bär det av till Uppsala och älsklingen igen, imorrn är det ju valborg, ska bli riktigt kul ;)

Hoppas alla får kul imorrn och har det superbra!


Färga håret

Vardag igen efter en superhärlig helg, fast jag är iof ledig dag så ska väl inte klaga =p Solsken idag med, vilket bådar gott inför prova på dagen i agiltiy på TBK ikväll. Släpade med mig Roy dit igår och tränade lite med Liza, jag blev så imponerad av min vovva! Fast vi inte tränat på jättelänge tog hon alla hindren perfekt, hon är bäst min lilla skrutt.
På kvällen var det middag hos päronen med morfar, Ulla, Alec och Emil. Roy åkte hem för att jobba, kanske lika bra, nån måtta får det vara, släktmiddag efter bara nån vecka känns kanske som det går lite väl fort.... Saknade honom iof, bara jag som var själv där, liksom mamma och pappa, morfar hade Ulla och så klart Alec och Emil.Bara jag som var själv *snyft*

Håller på att färga håret igen, blont ungefär lika som förrut så inget att bli alltför upptrissad över, men alltid läskigt att färga blont, livrädd att de ska bli grönt =S så håll tummar och tår folket (för att de inte blir grönt alltså)

Ha det bäst!


Solsken =)

Så underbar dag, sitter och dricker kaffe och tittar ut genom fönstret. Klarblå himmel, solsken och supervarmt. Idag bär det iväg till billudden med Roy, kaffetermos och vovvan. Längtar,  med världens underbaraste kille, vovven och kaffe så kan man ju liksom inte önska sig så mkt mer. Borde inte vara lagligt att vara så här lycklig =p
Fredagen spenderades i Uppsala med boysen, skitkul. Köpte pizza, kollade på film och sen gick vi till Orange. Otroligt ändå att det är så pass mkt folk ute fast det var långfredag och allt. Igår var jag så trött att jag höll på att falla i bitar, åkte hem till päronen och käkade påskmiddag, sen var det direkt hem och sova, ganska trisst sätt att spendera lördagkväll men jag tror inte jag skulle ha orkat festa iaf.

Hoppas alla har en superdag i solen!

Udda dag

Ja, som det står ovan, udda dag. Inledde med att gå till ungdomsmottagningen för att skaffa nya piller (och för er som tänker OMG DET kan hon ju inte skriva om i bloggen, well I dont care). Kommer dit jättestressad och typ sprungit hela vägen, och för att förlänga receptet så är de ju tvungna att kolla blodtrycket. Sköterskan kollar blodtrycket, frågade om jag var stressad ( ja, alltid  stressad typ)  Fick sitta i väntrummet och lugna ner mig en stund så kunde de ta om det sen. Sagt och gjort, sätter mig där och väntar med en tidning, men precis innan sköterskan kommer tillbaka hör jag telefonen plinga till, bara aha, mess från Roy, pulsen gick ju upp i 120 på än gång. Stackars sköterskan såg helt chockad ut och bara " men nu är det ju ännu högre". Blev tvingad att lägga mig och vila i typ 20 min (UTAN TELEFON, som de påpekade =P ) innan de var nöjda med blodtrycket, tihi, inte mitt fel liksom.

Efter det var jag hem och käkade lunch innan det bar iväg till jobbet. De har infört nån ny grej nu att om man säljer för dåligt så får man gå hem, vilket innebar att det var rätt tomt där... Jobbade från 13.45-19.00 (skulle jobba till 21 men sålde inget sista två timmarna och kände att jag var skitförbannad så jag tyckte det var bäst att åka hem). Kommer att bli så fattig men vad ska man göra... Blir ju sparkad antagligen om jag börjar skrika åt kunderna.

Får se om Isabell dyker upp på lite kaffe snart

Ha det bäst folket!

Nån som fattar mitt liv som kan förklara?

Ja, jag är verkligen förvirrad över mitt liv, det går liksom från jätteskit till helt underbart på två sekunder, kan säkert bli skit igen iof men just nu tror jag inte det kan bli bättre....
Gårdagen blev udda men jättehärlig, släpa med mig Roy till Tierp, hade bara tänkt liksom typ ut och gå med Liza och kolla på film eller nått men hade inga bra filmer hemma så åkte hem till päronen för att leta upp nåttt bra och min kära mor blev då tvungen att bjuda på kaffe så klart. Stackars Roy var väl inte riktigt beredd på att träffa hela min familj redan men han var rätt cool ändå, så underbar kille <3

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta sväva runt på rosa moln

Ha det bäst folket

Måndag igen då folket

Japp, så var det måndag igen, vad hände med helgen? Idag jobbar man bara 4 timmar iof, så ska väl inte klaga. Börjar dessutom inte jobba förrän kvart i två så.
Har haft världens underbaraste helg, var ute och gick med Liza hemma i Fors i lördags, så härligt. Solsken, blå himmel, fåglar som sjöng och fjärilar överallt, tror både jag och Liza hade vårkänslor. Kom dock på den dumma idèn att jaga liza i kohagen, vilket ju iof var jättekul tills jag halkade och ramlade framlänges i en lerpöl. Hade som av en händelse vit tröja som numera är en härlig brungrå färg. Men kul var det iaf, växa upp är inte min grej =p Gick hem till päronen och lånade lite torra kläder och drack kaffe på altanen, underbart att sitta där i solen och titta på forsen. Lämnade av Lizan hos dem, åkte hem och duschade och drog till uppsala för att träffa alla glada tokar där. Var bjuden på fest hemma hos Hanna. Hon bodde jättefint btw.  Efter vi vart hos Hanna blev det utgång, Saluhallen. Jätekul!
Blev kvar i Uppsala resten av helgen, med världens underbaraste pojk<3, kanske finns hopp för den här världen trots allt...
Åkte hem till päronen efter det  , åt jättegod mat och hämtade upp vovvan. Så, helt klart bästa helgen på länge
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det bär iväg till jobbet

Ha det bäst i solen!

jävla dag

ja, ursäkta min negativa inställning, men fy fan på denna dagen. Jag fattar inte, solsken och april, inte ens det hjälper. Vad det är med folk idag?! ALLA och då menar jag ALLA verkar jättegriniga, och ja, det smittar till och med och sån solstråle som moi. Som om inte det vore nog vann HV första finalmatchen, DET om nått är väl ett aprilskämt! Åt helvete med HV 71!
Längtar till helgen<3, tur att det finns lite vettiga människor här i världen, börjar annars fundera vad som e fel med det här landet...

Nej, nu ska jag sluta klaga och sova
Hoppas alla haft en bättre dag än jag haft

Natti!

RSS 2.0