forever and always..

Nedräkning till julafton pågår!

Idag skolkar jag från skolan, mohahah... råkade sova liiite för länge imorse... klockan ringde 6.00, tänkte att jag kan skippa första lektionen och åka ner till 9. Ställer klockan på 7.00 och somnar om, klockan ringer... tänker 5 minuter till, stänger av klockan och vaknar 11.30, ops...  Idag blir det städning och låååångpromenad med underbaraste vovven istället.

Kan inte fatta att det snart är 2011? Vad hände med 2010? Börjar jag verkligen bli så gammal? Vet att damerna på jobbet alltid brukar säga att tiden går sååå fort, jag börjar ana att de har rätt... Efter nästa termin har jag klarat av halva ssk-utbildningen... skumt känns det...

På torsdag ska jag shoppa i Gränby med mina Sandror<3 Wonderbart!

plugg, plugg och mera plugg

Tror jag har farmokologi pysande ut genom öronen snart... Urgh på detta, vill lyssna på musik, dricka vin och festa istället, nån som är på? Nja, okey, väntar till fredag. Då ska det bli parti i flogsta, förhoppningsvis riktigt kul menar hur kan det inte bli kul med alla legender som dyker upp ;)

Snart jul =)

Fått hem nya telefonen =) Red precis förbi ett gäng tomtar härutanför? Skumt... Tenta på torsdag så borde fokusera på att plugga men så extremt oengagerad... bläää, nu vill jag ha jullov!


Ny mobil =)

NU har jag beställt ny mobil! Sony ericsson x10 mini, i rosa :P Superfin! Med 3 abonnemang och en massa musik! Underbart!


Visst är den fin =)

Idag har man varit hemma, lyckades försova mig, och vet inte hur. Jag VET att jag sätte på alarmet på mobilen igår! Skumt, vaknade halv nio... inte bra. Men har iaf tillbringat hela dagen med att plugga farmakologi så känner mig inte så himla skyldig..


Dance in the dark

Sammanfattning av helgen so far. Fredag: Party i uppsala med hetaste Hanna ;) Var shitkul, dock lite för lite skuttande enligt Thezzsmak...Försökte övertala nån stackars pojk att byta skor med mig, har glömt varför... Träffade före detta klasskompis från back in the days på tåget och tänkte fan vad tiden går fort... Lördag: Grymt bakis och zombiemördande tillsammans med den underlige engelsmannen som bor i min lägenhet. Sen bar det hem till the Melbergs i Fors för söndaxfika, middag och uppdate av helgens skvaller från systeryster. Söndag: Låååångpromenad med understimulerad bordercollie och sen sex and the city <3 för typ hundraelfte gången.

btw planeras Oslo till nyår =) Nån som vill hänga med?


vad vill du veta om mig...

jag berättar vad som helst...

Äntligen fredag! Morgonen började med väääldigt försenat tåg, kom fram till att det inte var nån idè att bege sig till Uppsala för bara 1,5 timme lektion... Helvetes jävla mUpptåg!! Men roligare grejer, idag ska man fixa håret, dvs klippa/färga till utväxten sen blir det Uppsala och fredagsmys med etanolhaltiga toxiner, dvs vin/öl tillsammans med Hanna Montana och diverse konstiga killar (dvs Roy).


RSS 2.0