Jobb igen i solskenet

Tänk om man kunde få semester, men icke. Om sisådär tre år när jag börjar jobba kanske... suck. Fast jag ska väl inte klaga, är faktiskt helt okey på wesslandia. Idag har man sovit till 10.00, skönt. Var så trött igår så det värkte i hela kroppen, trodde ett tag att jag höll på att bli sjuk men idag är det okey igen.

Hoppas fortfarande på att bruden ska sluta löpa så vi kan tävla på torsdag, kanske kanske... Känns som hon har löpt i evigheter nu, bläää. Jag vill träna igen nu!

Btw, som bevis på att jag har sagt det innan det händer, tror jag Brasilien kommer vinna VM. Jag menar, jag är verkligen inget fotbollsfan, men som de spelade mot Chile igår var till och med jag imponerad. Tjusigt...

Nu blir det mera kaffe innan man måste masa sig iväg och jobba.

Förkyld?

Känner mig helskum... Antigen förkyld eller bara trött. Halsen svider och benen värker men känner mig inte sjuk... Får se hur det blir. Idag har man jobbat på wesslandia hela dagen. Roligt men man blir så trött när man inte är van, så mkt nytt att få in i huvudet. Nu sitter man har man här och lyssnar på lady gaga som tydligen får hjärnan uppäten, jälka äcklig låt :S

Leufsta

Ikväll blir det pizza, film och sen leufsta med systeryster, Roy och Micke. Najs. Gårdagen var faktiskt rätt mysig men avslappnad midsommar. Vi var till ullfors och kollade på midsommarstångsresning på dan, sen blev det mat och midsommarstångsresning hemma i fors.  Firade ihop med familjen gustafsson, eller halva familjen iaf,  men de var tvugna att åka hem tidigt.  Så efter de åkt hem på kvällen drog vi på dans i karlholm. Där var det helt dött, totalt segt, 120 spänn för att komma in dessutom, härligt.
Hoppas det blir bättre ikväll ;)


Inget vatten igen...

Nu har de stängt av vattnet igen, jag blir så jävla galen på detta. Hade tänkt städa lite nu på fm men nej, tydligen inte. Kan de inte åtminstonde förvarna folk innan de stänger av vattnet. Grrr.

Ikväll blir det en kort visit på Wesslandia igen. Var där igårkväll med, verkar helt okey. Tror jag kan trivas där över sommaren. Just nu längtar jag bara till midsommar så man kan få umgås lite med älsklingen igen. Har typ knappt sett till honom på evigheter. Var ju borta hela helgen och sen har han jobbat som en galning nu hela veckan. Igår kom han hem mitt i natten och såg ut som ett spöke, stackarn. Alla vill ha allt klart innan midsommar, inte bryr de sig om att han får jobba ihjäl sig, suck...

Nu blir det långpromis med vovven i det underbara vädret, najs =)

B-day for the b-boy, allmän update efter SM och jobb

Måndag 21 juni, även känd som Roys födelsedag, fast han är inte hemma än. Skulle handla tårta på vägen hem, najsigt. Idag har man varit på Danielsgården och haft en kort dags intro, som inte blev mer eftersom Wesslandia ville ha mig där istället så nu blir det Karlholm för hela slanten resten av sommaren. Är hursomhaver hur roligt som helst att få börja jobba igen. Spciellt nu när man vet lite mer om allt, det är faktiskt kul att jämföra olika boenden och hur ssk utbilningen vill att vi ska jobba mot hur det faktiskt fungerar i verkligheten, vilket inte alltid verkar stämma överens kan jag säga.

Helgen har, om nån missat det, spenderats i karlstad på agility SM med ett gäng coola brudar. Tältade tillsammans med mamma och Isabell. Var kallt som FAN men annars helt okidoki.  Var så imponerad av en del av ekipagen som verkligen gjorde ur fina lopp, t ex Jenny Damms lopp med båda hennes hundar i agilityklassen var ju helt otroliga. Snacka om inspirerande, vill ut och träna NU. Lika Veronika Baches (som för övrigt vann large) lopp var ju skithäftigt att se. Var många som gjorde fina lopp men även, framför allt i lagtävlingen många som gjorde jättekonstiga underliga fel. I agilityklassen för largelagen höll jag på att bli galen. Nästan ALLA gjorde blindbyte mellan en kort tunnel och balansen och 90% av dem hamnade mellan hunden och balansen, störde hunden, fick hunden upp i arslet, på fel sida eller en jätteunderlig sväng mellan hindren, istället för att bara ta ett vanligt bakombyte där, underligt...

Jennifer och Kep gjorde ett jättefint lopp med 5 fel på lördagen, men blev tyvärr diskade på söndagen eftersom Kep bestämde sig för att skippa sista slalompinnen och ta däcket istället.

Här kommer lite bilder från helgen =)

















Karlstad

Idag bär det iväg till karlstad =) Ska bli så himla roligt, som tur var kom min räddande ängel på sin vita springare, dvs Isabell i sin volvo :p så vi tar den till karlstad.  Fick dessutom godkänt på anatomitentan och sprungit bort lite frustrationer så idag mår jag mycket bättre, taggad inför helgen. Dax att börja packa kanske


Skit!

Säger jag bara, den här dagen kan gå och dö. Jag orkar inte mer! Har PMS ändå, irriterad på hela världen, skavsår så man inte ens kan gå ordentligt under foten, huvudvärk och nu börjar allt krångla inför imorrn med. Jag ska sluta ordna saker, det blir bara knas och fel och skit. Modern och Isabell måste jobba till 12.30 imorrn men Karin och Lena vill åka vid 11 för att hinna ner med husvagnen, vilket jag iof kan förstå. Våran jävla bil är trasig så vi kan ju inte åka själva heller som de var tänkt från början så vad gör jag nu? Stannar hemma?  Det är ungefär den tanken jag har, jag skiter i det!
Nu ska jag ut och springa så man får glömma den här röran en stund, uuuuurrrrrkkkk!

Cool guys dont look at explosions

Underbart :P



För övrigt är det tvättdag idag och jag har attityden av en gammal tacka med nageltrång, typ... Inte glad idag alltså.... PMS eller bara tvättilska, vet inte. Tur att man har youtube som bättrar på humöret

btw, imorrn drar vi, tjohooo!

Who knew...

Idag har man varit till örbyhus, simmat 1 km och solat. Härligt var det. Efter lunch bar det av till Danielsgården och Åskarbygården för att leta lite jobb under sommaren. Bättre sent än aldrig brukar det ju heta ja. Nu sitter man här,  lyssnar på p!nk och längtar till helgen. På fredag bär det iväg till Karlstad med Karin, Isabell och mamma för att kolla på agilitySM.  Ska bli så himla roligt! Tagga så man kan vara med själv nästa år:P haha.

Spotify

Äntligen lyckats skaffa spotify free, tjohoo. Tack vare mkt snäll kille som skickade invite till mig, tack så mkt! Efter att ha bråkat med spotify i typ en timme insåg jag dock att det var enklare att bara skapa nytt konto, den ville ju liksom inte uppdatera muppgrejen! Men nu funkar det
Christina aguliera för tillfället, mys

Ha det bäst folket!

Klippa håret..

Jag är förvirrad. Jag vill klippa mig, men ändå inte... I normala fall när jag går och klipper mig tar de bort halva håret ju, och jag trivs verkligen med mitt hår som det är MEN, och det är verkligen MEN, det ser så risigt ut. Topparna ser ut som fågelbon och kammar man det så är det rufsigt igen efter en halv sekund. SÅ frågan är ladies and gentlemen, klippa eller inte klippa? Och om klippa hur mkt klippa? Kort? Lagom? Jag vet helt enkelt inte vad jag vill, suprise suprise :P

Lägger in en, inte helt bra bild (bara för att jag gillar bilder på mig, hahaha) på hur det ser ut nu...



På tal om nått helt annat så var Isabell här på kaffe idag och skvallrade om att de har brist på vikarier på Danielsgården så man får väl pallra sig dit nån dag och söka jobb. Imorrn... Suck på mig!

I helgen drar man till Karlstad men Karin, mamma och ev Isabell. Ska bli himla kul! Titta på en massa duktiga SM-ekipage, dricka vin på campingen på kvällen och bara mysa. Härligt!

Idag blir det helstädning av lägenheten och joggingrunda runt vegavallen i regnet, som jag för övrigt är så less på, men så länge det inte snöar så =)

Ciao people!

Det här med att välja kläder

När man ska ut är ju det värsta som finns, jag har juh svårt att välja kläder i vanliga fall. Först tänker jag ut några kläder jag ska ha på mig, drar på mig dem, tycker det ser okey ut, är nöjd i typ två minuter tills nästa gång jag går förbi spegeln. Tycker plötsligt det ser hemskt ut, drar ut alla kläder ur gaderoben. Drar på mig nått nytt, är nöjd en halvsekund igen. Byter till nått annat osv tills jag slut är tillbaka vid det jag började med och inser att det faktiskt såg okey ut... hmm

England vs USA

Precis sett Roy skutta ut i regnet, sjungande och vilt leende. Vad kan detta bero på undrar ni? Hans underbara flickvän? Nej, inte den här gången, ikväll är det tydligen England vs US i fotbolls VM.  Roy drar så klart in till uppsala för att träffa några kompisar och glo på matchen. Inte för att jag tror att England behöver oroa sig, de har ju Roooooney, men iaf.  Tanken är att möta honom, Roy alltså, Roney vore väl att be om liite för mkt, haha,  senare i uppsala och ut och festa. Fy fan vilken kväll jag kommer få om de förlorar, de måste verkligen vinna :P Vad gör jag då, ensam i lägenheten. Lyssnar på bra musik och chillar med en kopp kaffe, funderar på att vara onyttig och blanda ihop en white russian, vore najs bajs.

Ännu en bra låt, jag har en youtube period just nu, tacka och njut

Veckans favvolåt

Underbar låt, hittade dock inte på riktiga videon och orkade inte leta :P

Enjoy!


Härlig dag

Iväg till rullsand med modern runt lunch, låg där och stekte i solen fram till typ halv tre. Jag lyckades även ta mig ner i vattnet för första gången i år, mmmhhhh.  Jättehärligt var det, dock lite irriterande att det kom en massa dimma farande. Första gången jag förstått uttrycket "dimman rullar in", för den gjorde verkligen det, som en sandstorm på TV.n ungefär, coooolt.

På em blev det snabbstädning av katastrofzon, uthämtande av nycklar eftersom de ska byta lås här snart och sen bar det iväg på joggingrunda med vovven. Mamma lyckades övertala mig att vi ska springa tjejmilen nästa höst, spännande, jag menar, det är ju inte omöjligt. Sprang ju 5 km idag utan att dö, 10 km ska jag nog klara. Var äckligt mkt myggor på vegavallen dock, gick ju inte att sakta ner två sekunder för då blev man av med en liter blod. Lyckades desutom svälja två stycken och få en i ögat, jävla odjur!

Nu sitter man och njuter av bra musik, dricker kaffe och väntar på att älsklingen ska komma hem. Sämre kan man ju ha det här i världen =)


Rullsand med the one and only, Mamma

Är vad som står på agendan idag, ska bli så mys. Det är liksom riktig sommar, woooonderbar.  Solsken, hav och sandstrand, vad mer kan man begära, hmm sunset och boyfriend kanske ;) men förutom det.

Ikväll ska man hämta nya nycklar till lägenheten, tydligen ska de byta lås överallt.

Btw premiär av "so u think u can dance" på onsdag, love it!

gotta go, ciao people!

Sommarlov...

var ju inte alls så kul som jag trodde det skulle vara... är redan uttråkad och det är bara början på juni :S Alla jobbar juh, utom jag, som borde gå och leta jobb iof.... Längtar tills Roy för semester, vilket antagligen inte blir förrän i augusti när vi drar till england, suck. På tal om det måste jag skaffa nytt pass.. göra det imorrn kanske, eller idag, hmm... 

Nej, nu börjar det bli dax för lunch snart

ciao

Im in love :p

Sry Roy, stil love u but this guy <3

Jon Lajoie




Bilder från öregrund...

















MYYYYS var det!





måndag med youtube

Snart tror jag det blir simmande med mor min. Fast det ser rätt kallt ute. Har inget vatten heller, rörmokare är för underbart, tycker de kunde förvarna en innan de kunde

Bästa youtubeklippen, inspirerad av hanna, me like :P

Jizz in my pants :P



Ännu bättre... puke in my mouth, love it



enjoy the summer people

ciao

Sommar = Öregrund och vin på klipporna <3

Idag blir det öregrund med bästaste folket. Sommar, sol, hav och vin på klipporna... Det är så underbart så det är inte klokt. Sista tentan igår, nu är man FRIIIIIIII tills sista augusti. Ja, lite jobb blir det väl så klart men ändå, FRIIIIII! Känner bara för att skutta runt och skrika a la Ronja :P Nu bär det iväg till systemet för att inhandla mindre hälsosamma saker, men mindre än 10 g/dag är ju tydligen hälsosamt så...

Ciao people!

Dreaming of you....



bästa låten<3 

Run for ur life

Nutritionsveckan snart avklarad, bara tentan kvar imorrn. Börjat fundera mkt på det här med motion och nutrition, och hur otroligt viktigt det är att motionera framför allt. Lite livrädd blir man ju...
Bara tentan kvar nu sen är det SOMMARLOV! Måste ut och fixa lite jobb, tänkte bara satsa på timvik i sommar iof men ändå :P

I helgen blir det båtresa till skokloster med päronen och sen pratade Roy om att åka och campa nånstans, låter som en helt okey helg i mina öron <3
När det gäller sommaren vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, blir England i augusti och hälsa på Roys familj, tror Ash, Crystal och Makoa skulle komma över också enligt rykterna. Spännande att träffa dem efter allt jag har hört. Känns lite konstigt nästan som jag känner dem fast vi aldrig träffats.. hm.. Spännande som sagt :P Sen blir det ju Agility SM i Karlstad i juni, tror det bara blir jag och mamma som åker, plus Karin då. Ska faktiskt bli riktigt kul
En massa tävlande blir det väl också så klart, försöka ta mig upp i 3.an innan hösten.

Back to studying, wohoo

RSS 2.0