Passport- check

8 dagar kvar, nedräkning pågår! Sen bär det av till Amsterdam och därifrån båt 16 timmar till Newcastle =) Tjohoo så kul det ska bli! Träffa en massa folk i UK, ev blir det fotboll och party också om man får tro Roy, men han har alltid så mkt planer så man vet aldrig...  Var och hämtade mitt pass igår, såg inte så hemsk ut som jag trodde så kanske blir ombordsläppt på båten. Tycker det är lite jobbigt att man kan åka med id-kortet i princip överallt utom UK.

Idag har det tvätt som gäller på fm och sen bär det iväg till jobbet igen, jobbar 16-20 idag så är väl inte så mkt att klaga över iof :p

Nu ska jag ner i tvättstugan igen! Ciao


Di leva

Hej, det här är di leva... hua, alltså karln ger mig rysningar, och inte den bra sortens... de borde förvarna folk innan de lägger in hälsofarliga reklaminslag på spotify :S

Nåja, nog om det. Igår var jag och Isabell ner till klubben och tränade en sväng, är så stolt över min vovva. Allt verkar ha fallit på plats, det känns som att vi äntligen förstår varandra. Visst, vi behöver fortfarande träna mer på att tajta till svängarna, nedfarten på A-hindret m.m men är bara sån härlig känsla när man känner att allt funkar =) Ser fram emot tävlingarna i augusti, förhoppningsvis sitter känslan kvar på tävling med, haha.

Idag ska jag iväg och jobba igen, fast bara 16-21 den här gången. Therese (en annan Therese alltså) på kontoret ringde och ville att jag skulle jobba imorrn med, typ 9-16 men jag vet inte, skulle verkligen vilja ha en långhelg nu, speciellt eftersom jag jobbade förra helgen och i princip hela nästa vecka... Men snart, snart drar vi till England 5/8 drar vi iväg, kommer väl tillbaka runt 17/8 tror jag. Vi ska ta bilen ner till Amsterdam och sen båt till Newcastle , ska bli så himla kul! Taggad som f.a.n. Sen får vi se vad som händer i england, man vet ju aldrig vem som kan dyka upp där ;)

Ha det bäst gött folk!

Gräsö

Gårdagen spenderades på gräsö med älsklingen och vovvan. Så himla underbart var det, solsken, hav och solvarma klippor! Lägger ut lite bilder så får ni se :P

Idag har man jobbat lite, 7-13, känns inte alls så länge, skumt... kvällsturerna 17-21 känns mkt längre, beror väl på att det är mkt mer att göra på dan antar jag. Ikväll blir det (ÄNTLIGEN) agilityträning med tbk.arna igen, härligt! Ska bli så himla kul! Har agilityabstinens haha =)

 

 

Lizan



<3



lizan igen



sötaste pojken ;) älskar dig Roy!


Nu blir det lite dinner innan man drar iväg igen, ciao!

Sailing to philadelphia

Underbar låt <3


Minnen

Hittade lite bilder på fb från nollningen i vintras =) Åh vad kul det var! Underbara minnen




haha, inte helt nykter kanske (A)

Time

Så var det fredag igen, var sjutton tar tiden vägen? Håller med damerna på jobbet, det är bara midsommar och julafton hela tiden :P Idag jobbar man kväll igen. Trodde jag var ledig imorrn och jobbade söndagkväll så hade tänkt hänga med familjen till gräsö i helgen, tyvärr visade det sig att jag jobbade imorrn kväll och var ledig på söndag så det gick ju inte men det är väl okey. Snart snart snart drar vi iväg till uk, underbart! Längtar verkligen. Blir båt från Amsterdam så man hinner väl se lite av europa på vägen. Får se om vi stannar i tyskland och hälsar på "the germans" som Roy skulle ha sagt :P Så himla kul ska det bli hursomhelst!

Nästa vecka ska man försöka hinna med att träffa Sandrorna igen, verkar smått omöjligt av nån andledning. Jag jobbar dumt nog måndag till torsdag, och Sandra skulle bort i helgen och visste inte om hon behövde åka redan på fredagen. Tror nån där uppe har nått emot att vi träffas :S Men skämt åsido vore det jättekul att träffa dem igen, saknar mina Sandror och kan ju inte påstå att vi träffas så där överdrivet ofta =/

 

Nu ska jag ut och springa lite runt vegavallen innan jag ska till polisen och fixa nytt pass =)

Ciao!


Ny vecka

Helgen var helt superhärlig! I lördax var det grillkväll med fotboll, kubbturnering (som vi, dvs jag, Alec, Joel och Sara) torskade rätt bra :P och bordshockeyturnering där jag lyckades vinna över Syrgak men bli utslagen av mamma... lite pinsamt men mor min var ju helt vild, haha. Jättekul var det hursomhelst! På söndagen var vi uppe tidigt eftersom mamma skulle iväg till gryttjom och kasta sig ut från ett plan på 4000 m höjd. Med fallskärm och gubbe på ryggen som tur var då. Storvikarna, vi + Micke var där som support men mamma verkade bara tycka det var skitroligt, och ska jag vara ärlig såg det faktiskt riktigt härligt ut. Jättesugen på att hoppa jag med, om det inte vore så jäkla dyrt, typ 3000 kr, som jag inte har just nu... nästa sommar DÅ! Efter fallskärmshoppet blev det korvgrillning, fika och filmvisning (de filmade när hon hoppade) hemma. Mys. På em stack jag och alec ut med kanoten först och sen tog vi med oss Liza och cyklade ner till frebrobadet och badade. Jätteskönt var det i vattnet, Liza simmade runt och såg överlycklig ut. Hon såg ut som hon smilade från öra till öra, om nu en hund kan se ut så...

Vad händer idag då? Inte mkt, är ju så himla varmt igen... Kan inte ut och springa, kan ju inte ens ut och gå utan att få solsting.... Ikväll ska man jobba igen, 17-21. Imorrn jobbar jag iaf dag, 7-13, skönt. På kvällen blir det nog ön, ledig på onsdag så lika bra att passa på ;) Sen hade vi tänkt åka till gräsö i helgen men visade sig att jag jobbar fredagkväll och lördagkväll (trodde jag jobbade söndagkväll) så funkar nog inte...

Lägger in lite bilder från helgen. Hoppas alla har det bra i solskenet! Ciao




Grillkväll

Ikväll blir det grillkväll med kubb och hockeyspel hemma hos päronen i fors. Jag börjar dock oroa mig lite för vädret, det verkar mulna på och nån tidning pratade åska :S Fast det kan väl vara mysigt att sitta inne och dricka lite när det åskar lite med... försöker jag intala mig iaf. Annars har det varit lugnt idag, var ut och sprang lite på morgonen. Det är otroligt vilken skillnad det är att springa på morgonen (före frukost) och på kvällen. Var skitseg imorse men tog mig runt iaf *stolt*.

Igår var jag och Liza och tränade för första gången på över en månad. Det gick faktiskt riktigt bra. Kontaktfälten tog hon till och med bättre än hon brukar? Blev lite error i slalomet på slutet, tror jag kanske tog mig lite vatten över huvudet. Håller ju på och försöker lära henne att leta igången i slalomet, och gjorde det nog lite väl svårt, Liza fick helt hjärnsläpp och ett tag kunde hon inte slalom alls, men sen så lossnade det igen... hmm. 

Nu är jag kaffesugen, fikadax kanske?

Ciao

sjuk vovve

Kom hem igårkväll och möttes av en väldigt låg och seg Liza. Tänkte inte så mkt på det just då men under kvällen blev hon ännu sämre, var varm, drog in svansen mellan benen och drog upp magen så hon såg ut som en vinthund... hon såg ut att ha jätteont och jag fick panik, tänkte en massa underbara saker som tarmvred, livmoderinflammation, borelia, irlichia... hemskt :S  Gick ut och gick med henne en stund och ringde paniksamtal till mamma. Liza verkade bli piggare av promenaden och mamma lyckades övertyga mig om att Liza inte skulle dö så efter det var jag lite lugnare. Kunde fortfarande inte sova och var nog upp en gång i timmen hela natten för att kolla till pluttan. Men idag verkar hon må bra igen, pust. Nu är det bara jag som känner mig helt död efter att inte ha sovit på hela kvällen, härligt.
Ja, annars idag blir det lite mera jobbande, back to the place to be, karlhom, oh yeah




Volontär?

Tydligen, skulle ha varit ledig igår men promenerade, eller ja, åkte bussen, iväg till Wesslandia iaf. Visst är det trevligt när man tycker om sitt jobb :P Jaja, var bara 4 timmar så är väl okey, inte mycket att göra åt det. Lite jobbigt att jag måste jobba på torsdag nu när jag trodde jag skulle vara ledig men det är som sagt bara 4 timmar. Ledig i helgen iaf, ska bli så skönt! Blir grillfest och spelkväll hos päronen på lördag. Skulle ha varit kul att åka in till uppsala på fredag men har inga pengar, stackars mig :(
Molnigt idag och det är nääästan lite skönt... nästan, ska passa på att sticka ut och springa lite runt vegavallen tänkte jag. Sen bär det iväg till wesslandia för lite jobbande igen.

Ha det gött folket


Sunshine

Underbart varmt, om det nu inte hade varit så att jag ville ut och springa en stund. Kan man få önska att det blev molnigt nån timme så man hann ut och röra lite på fläsket en stund?  Jobbar fram till onsdag nu sen ska jag vara ledig 4 dagar. Mys, hoppas det blir sånt här väder då med. Kanske åka till rullsand och bada en hel dag. Jag och Roy var där igår en stund innan jag skulle iväg och jobba. Det var helt underbart, ganska mycket folk såklart men ändå helt okey.

Vad händer annars? Väntar fortfarande på att Liza ska sluta löpa, men nu är det inte många dagar kvar iaf. Sen ska jag träna för glatta livet :P Funderar på om jag ska låna ut henne så hon kan vara med på vår tävling i Tierp 19 september. Nån som vill låna en hund? Får ju inte tävla själv eftersom jag ska vara TL... Blir bra när vi får en till TL på klubben så vi kan turas om, vore ju roligt att starta nån gång på hemmaplan också.

Helg nu sägs det...

men jag vet inte, jag jobbar ikväll. Roy drog iväg och jobbade... trååååk. Det är inte det att jag inte vill jobba, trivs jättebra på wesslandia skulle också vilja ha semester, i augusti DÅ. Ledig och trip till england med älsklingen, härligt!

Gårdagen var kul iaf, kom hem vid 17 från karlholm och sen drog jag och Alec till uppsala. Käkade mat och gick och såg eclipse. Superbra film såklart <3  Jacob, mhm :P Fast måste hålla med syster min och säga att Jasper såg himla hot ut han med, men jaja enough fjortissnack. 

Idag är det som sagt jobb och ångrar verkligen nu att jag inte har körkort... slutar nio och bussen går inte förrän vid tio så är inte hemma förrän vid elva, blä.

Kaffetime nu då, allting blir bättre med lite kaffe.

Ciao!


RSS 2.0