söka jobb

är så otroligt roligt  =) eller inte. Idag har man iaf varit på anställningsintervju på Provoice, läskigt.

UTMANING nr 1, htta på provoice, bredgränd 7, like eh what? Hittade efter mycket väl utfört detektivarbete hitta dörren och kommer då till
UTMANING 2, att ta sig in genom dörren, " det är bara att ringa på porttelefonenoch säga att du ska på anställnignsintervju så släpper de in dej" hade Carlos sagt på telefon. Jag ringer på porttelefonen och väntar....ingenting... Ringer igen, en massa pip och konstiga ljud och sen... ingenting... Jag började bli smått panikslagen, vad fan ska de tro när man inte ens vet hur porttelefonen funkar och söker jobb som telefonförsäljare?! Typ, hej, jag kommer inte ens in genom dörren men jag har lätt att lära mig saker =P Som tur var kom det en tjej ut precis när jag stod där och höll på att bli desperat så jag smet snabbt in.
UTMANING 3, springa upp för trapporna 5 våningar, jo de hade hiss men den var skitläskig juh!
Sen kommer vi till själva intervjun, kommer in på provioce där det var TOMT, inte en människa =s VA? HALLÅÅÅÅ?! Mer panik, då dyker iaf som tur var Carlos upp med ett papper som jag skulle fylla i. Gjorde det och snackade med honom en stund om hur otroligt bra jag är på allt som har med försäljning att göra, utom just dörren då =P undra om de har det som nån slags test? De som kommer in genom dörren får jobb? I såna fall tror jag att jag fuskade...


Hade tänkt vänta i uppsala och åka med mamma hem på kvällen, men fick inte tag på en enda människa som ville umgås med mig på em, inte ens syrran, blä vad jag är utanför och mobbad *snyft* Var inte ens kul att gå i affärer, kan bero på att jag är pank och knappt har råd att gå in i affären, för att inte tala om världens snyggaste skor för 2000 kr! herregud, orgasm bara av att titta på dem, när jag får pengar så... sen ska vi vara tillsammans för alltid, jag och mina underbara skor (för den som e chockad och tror jag blivit knäpp, nej, jag är inte seriös, skulle aldrig köpa skor för 2000 kr)


Nej, nu ska jag hem till Isabell som blivit stor flicka och får gå på systemet nu =p  STORT grattis (ja, hon mutar mig med tårta)

Ha det bäst gött folk!


money money money

Det är såna där papperslappar som alla blir helt galna av och jag aldrig har.  Jag vill ha jobb NU så jag åtminstonde slipper leva på havregryn och pasta.

Fredagkväll var jag först till TBK och träffade alla underbara agilitymänniskor, det var jättekul! Blev tacos och priser till alla duktiga som tävlat under 2008. Efter det drog jag in till uppsala (ja, vet, det är sånt man inte ska göra om man inte har pengar men men)  Var hem till Roy och spelade singstar, fattar inte hur han lyckas vinna hela tiden, skyller på att jag håller på att bli förkyld =P Sen drog vi ut till redroom, inte det bästa stället i uppsala direkt måste jag säga.

Idag har det varit segt, fick mess från Micke att det var fest hos Roy ikväll, får se, vet inte om det är värt mina sista pengar att åka dit... Fast det vore iof jättekul, jaja, ska fundera vidare

Over and out people

Back in Tierp

Lördag/söndag har alltså spenderats i sthlm tillsammans med Sandra och Micke, hennes pojkvän. Jättetrevlig kille btw (hint hint sandra ;) Började kvällen hemma hos dem i Vaxholm och käkade jättegod mat tillsammans med dem och Mickes syssling (lr hur det nu var) som även hon hette Therese, bra för mitt guldfiskminne när alla har lika namn. Efter mat och melodifestival drog jag och sandra in till sthlm, hade ingen aning vart vi skulle men funderade på nått som hette Bauer som skulle ligga bekvämt nära tunnelbanan. Jättebra tänkte vi, då behöver man ju inte gå så långt. De hade desutom gratis inträde, helt perfekt. Vi kommer dit och går in på Bauer, som var proppat med folk och, hör och häpna, SAKNADE dansgolv! Besvikelsen var total. Vi vandrar ut igen och bestämmer oss för att leta vidare. Kommer ner til medborgarplatsen, som iof var full med folk men riktigt lugn, såg ingen som varken slogs eller bråkade. Enligt Micke skulle det vara farligaste stället i sthlm, men det tvivlade jag faktiskt på. Det kan iof ha berott på att det kryllade av poliser. Sandra och jag funderade ett tag på att sätta oss och dricka kaffe i deras husbil en stund (ja, de hade en sån, även polisen behöver ju fika) men gjorde inte det. Vi letade tappert vidare efter nånstans som såg kul ut, hade läst på nätet om nått som hette Klubb gås (urfånigt namn måste jag säga) men hittade inte på det. När vi vandrat runt i en halvtimme ungefär gav vi upp och gick till Underbara bar, nån bar som Sandra hade vart på. Jaha tänkte jag, det blev väl inget dansande idag då. Kommer fram till nått som ser ut som en pyttebar undangömd på nån bakgata. Jag måste erkänna att jag var skeptisk, men det var faktiskt jättefint där och de HADE dansgolv, eller nja, det gick att dansa iaf. Hade verkligen jättekul =) Har dock lärt mig två saker om sthlm: 1- vet inte om sthlmare är rikare eller bara mer ute efter att supa ner en än uppsalaboysen, men jag behövde inte köpa egen dricka på hela kvällen, aka biligt att gå ut i sthlm. 2- Nej existerar inte i deras vokabulär, jag menar, i normala fall fattar folk att "jag ska nog leta upp mina kompisar, kul att träffas" betyder "jag vill inte snacka med dej mer". Fick ju i princip be människorna dra åt helvete för att de skulle fatta och det verkade iaf bara gå in som "kom gärna tillbaka om 2 sekunder och fråga igen". Nej, jag fattar verkligen inte, ska nog hålla mig till uppsala , gillar killar med lite vett i skallen =P 

Söndagen inleddes med Top gun och Tom Cruise, hade inte sett den förr så var ju bara tvungen att se den tydligen =)  Den var ju inte den bästa filmen han har gjort men rätt bra, häftiga flygscener och alldeles lagom tankeverksamhet för mig just då. Efter det var vi och käkade chinamat på en resturang i Vaxholm, dyrt men jättegott var det. Sen bar det av hem till Tierp, tog mig tre timmar att åka hem, men då väntade jag iof en halvtimme på centralen i sthlm. Visste inte riktigt var pendeln gick så tyckte det var bäst att ha tid på mig. Var ganska trött när jag kom hem kan jag säga.


Idag har jag vart duktig och sprungit på morron. Det var jobbigt! För det första tror jag att jag håller på att bli förkyld (jobbade ju på dagis förra veckan) så halsen höll ju på att slemma ihop hela tiden, haha, så trevligt det låter =) sen var det ju slask och is så man sprang i princip på samma fläck hela tiden och halkade runt. Längtar till sommaren när man kan ut och springa i kvällssolen och det är torrt på vägarna. Härligt... Vill ha sommar NU!!!


GRATTIS till Sandra som fyller 21idag (det är lugnt tant, ålder är bara en siffra =P  ) och hoppas alla får en bra dag

Havregrynsgröt är INTE gott

Positivt tänkade eller ej, det smakar skit! Det  är fakta. Sen att det är billigt och en stackars fattig student försöker intala sig att det är okey att leva på havregryn är ju en helt annan sak.

Idag bär det av in till sthlm för att hälsa på Sandra och hennes  nya boyfriend. Får se vad vi hittar på, Sandra hade tydligen inte koll på krogarna i sthlm (hon e ju från östhammar så man kan ju inte ha för höga krav) men det löser sig nog. Nått kul ställe hittar vi nog på =)
Sandra fyller för övrigt år på måndag, GRATTIS GRATTIS!
Gårdagen var bara blä så den tänker jag inte gå in på, usch... tur att man har en flaska vin och ett badkar att trösta sig i =P

Eh, nu e det kaffetime, innan jag sätter mig på tåget och drar til sthlm ENSAM!! Herregud, jag kommer att åka vilse och hamna i göteborg, fast det är ju lugnt. Isabell är där över helgen så då litar jag på att hon tar hand om mig... Jaja, det går som det går, ingen idè att oroa sig över det.

Ha det bäst folket!


nyklippt

ÄNTLIGEN blivit av med trollfrisyren och det blev riktigt bra måste jag säga =) Annars har det varit lugnt idag, ska iväg och jobba en kortis nu vid 16 så har i princip gått och väntat hela dan på att klockan ska bli 15 så man fick åka till jobbet. Ska till örbyhus, ska bli riktigt roligt att få jobba igen. Ikväll har vi även bokat in date med Isabell och Jippie. Isabell är ju innne på valpar efter Jippie och ville väl få henne att börja löpa nu, så Jippsan ska få hälsa på höglöpande Liza, så hoppas vi på att hormonerna sätter in ;P På tal om valpar höll det på att bli vit herdehund/border collie korsningar här igår. Var ute och gick med Liza, som för tillfället flörtar vilt med allt och alla, när det kommer en JÄTTESTOR 70 kgs vit herdehund farande  ut lös från en gård. PANIK! Lyckas rycka undan min (överlyckliga) donna och fick tag i nackskinnet på jättehunden (hoppas han är snäll liksom). Stod där och försöker desperat hålla dessa överkåta jyckar ifrån varandra och tittar desperat efter nån ägare till jättehunden. Började lite halvt få extrem kramp i armen när en skitförbannad matte uppenbarar sig och vilt skrikande lyckas få tillbaka hunden in på gården. Ja, suck, fattar inte att folk inte kan ha koll på sina hundar.

Nej, dags att dra iväg till jobbet


Adios!



RSS 2.0