Party och förkylning

Ikväll blir det saluhallen, taggad, ett litet problem dock. Jag är grymt förkyld, känner mig halvt döende men tänker att om jag håller mig lagom onykter hela kvällen så känner jag det inte... Det är planen iaf, för se hur det slutar. Har en etiktenta som ska slutföras imorrn, inte lika kul med tanke på att jag kommer vara skapligt bakis... men det skiter vi i just nu, lördagkväll och party! wohooo!

Ha det bäst folket!

Ciao

Plugga och plugga mera

Är vad jag ska göra imorrn. Har "ledigt" imorrn, trodde jag hade läget under kontroll men tydligen inte för rätt som det är dimper det ner 29 (eller vad de nu var) frågor om författningar som ska besvaras innan fredag. Jippi! eller inte... Jag är så trött på pingpong, man får leta upp uppgifterna och risken att man missar nått är ju rätt stor då, och även om man hinner se det i tid hade det ju varit  bra för planeringen att inte hitta på uppgiften tre dar innan den ska vara inlämnad. Nej, det här kommer att klagas starkt på i kursutvärderingen. blä!
Annars har det varit en helt okay dag idag, kom hem vid 18 eftersom tågen var inställda IGEN.. men nu ska vi inte klaga över det också. Tog bussen hem för att vara säker, litar inte fullt på tågen längre måste jag erkänna.
Har varit hemma själv hela kvällen, Roy var i Knivsta och höll på och fixade med traktorn. Hade Liza med sig. Skönt att kunna plugga iof utan att behöva tänka på vovvan hela tiden. Nog för att jag mest satt och glodde på facebook men ändå.

Men nu ska jag gosa ner mig i soffan med kaffekopp och pojkvän och kika på let`s dance... himmel =)

Ciao!

Blond

Igen, efter en tillfällig rödblond huvudbonad under vintern. Men nu är vintern över (ignorera bilden utanför fönstret) och det är dax att go back to blond. Roy blev överlycklig, hmmm... Kan vara rätt, blont är snyggt, så sant, och dessutom sparar man på sminket :P
Idag har varit en lugn dag, bara typ 1,5 timme seminarium på em. Och upptåget gick, till min stora förvåning och lycka, som det skulle idag! Ah, att man kan bli så glad för så lite. Hade två klasskompisar som inte kunde ta sig till skolan så hade ngo riktig tur.

Nej, nu måste jag nog gå och skölja ur håret innan det blir vitt istället!

ciao

Bojkotta BJ!

Blir så jävla förbannad så det är inte klokt! Skulle ut på BJ igår... jag och Hanna kom in utan problem, betalade och allt, men Roy vägrade de släppa in... för att kanten på hans jeans var lite sönderriven! Jag menar, det syntes inte och OM det nu skulle ha varit ett problem kunde han väl bara fixat en sax och klippt bort kanten?! Jag fattar verkligen inte, trodde de skämtade först... Jävla powertrip idioter, inte konstigt att de knappt var nå folk där om vakterna beter sig sådär mot alla... Nej, no more BJ för min del! Från och med nu är det bara SALUHALLEN som gäller <3

Kvällen var förutom det ganska bra faktiskt, vi började med att gå och äta på thai village, thaibuffe och glas rödvin. mumma. Bara jag och älsklingen, så mys. Sen gick vi till terassen och mötte Hanna. Drack lite öl och snackade skit, planen var då att vi skulle gå till Saluhallen sen, men de hade inte öppet på fredag så vi gick till BJ, ja, ni vet hur det gick... så vi gick tillbaka till terassen och drack mera öl, eller ja, jag beställde sangria (fick bara sån lust att dricka sangria). Bartendern såg fundersam ut och frågade sen sina kollegor om nån kunde göra sangria? Tror en av killarna kunde, försökte iaf, smakade inte spansk sangria, men jaja... lite för lite vin och mkt surtgrejs tror jag.. men jaja, det dög... längtar fortfarande efter riktig spanish stile sangria dock... tar en kopp kaffe istället.. kanske e bättre i det här vädret... suck på snön!

Ciao

Taggar

Inför kvällen. Jag fattar inte, visst ska det bli kul men känner mig typ överexalterad, tror jag måste ha varit uttråkad på sistone... NU blir det Paaaarttttyyy iaf! Annars jäklar ska jag tvångsmata folket med dricka och släpa ut dem! Tror det blir en rätt lugn helg annars, kanske lite skridskoåkning i fjällnora? Jo, låter inte helt fel nej.. Ska försöka hinna klämma in lite agility däremellan, behövs verkligen, förutom att det är grymt kul och jag längtar, verkligen längtar, till säsongen drar igång igen. woho! Idag har jag varit lat, eller ja, städat och diskat och tvättat och köpt nya strumpbyxor har jag gjort, men ingen skola, det är inte bra och jag har smått panik över det men ingen ro alls att ens snegla åt en bok. Får bli tomoro och på sunday, så klart. Är hemma hos päronen nu och väntar på modern så man kan åka hem och fixa till sig lite... Lizan ska bo här ute i fors över natten, stackarn, hon känner verkligen av när hon ska bli lämnad och även fast jag är helt säker på att hon inte mår det minsta dåligt av att vara med mina föräldrar följer hon mig som en skugga så fort vi kommer hit och sen får jag såna hemska anklagande blickar att man nästan (men väldigt mkt nästan) funderar på att stanna hemma ikväll...
Nej, nu måste jag skutta vidare igen!
Tjotjo people

blodet droppar



Venprov är det vi har pysslat med idag, var faktiskt riktigt kul... tills man skulle prova på riktiga människor, sina stackars klasskompisar i det här fallet. Blev ju skitnervös! Stackars Evelina, tror jag helt massakerade hennes arm... var jättesvårt att hålla nålen still medan man bytte hand, släppte på stasen och drog bort behållaren... hmm, kräver nog mer träning. Slutade tidigt idag, 11.10, skönt, har sån grym huvudvärk. Ska ta en kopp kaffe och glo på tv en stund, sen tänkte jag ta en lååååångpromenad med Liza innan Roy kommer hem.

Tror huvudvärken är mkt psykologisk, har inte mått så bra sista dagarna, och gårdagen gjorde inte saken bättre. Jag fattar inte att jag e så dum, varför jag bara inte kan knipa min stora käft när jag vet att det bara kommer bli fel... Menade inte att de skulle låta så allvarligt som det gjorde, jag ville inte skrämma honom, bara förklara... att det ska vara så komplicerat hela tiden, helt underbart oftast, men grymt komplicerat... *suck*
Jag älskar honom, det är viktigast....


You found me...

ah, älska the Fray. Underbar låt.
Idag har man haft färdighetsträning, vilket innebär att jag matat, tvättat och bäddat åt mina kära klasskompisar, skitkul var det iaf. Slutade tidigt, vid 12. Åkte hem och totalslocknade på soffan, fattar inte, sov ändå till 17... Kan ju inte vara normalt? 4 timmar och fortfarande seg. Inte bra, ska försöka ta mig ut med Lizan lite men vet inte... vänta på Roy tror jag, när nu han kommer hem... depp dag.  Fick mina böcker så nu ska jag iaf börja läsa. Bläddrade lite i "Våldsutsatta kvinnor- samhällets ansvar", och den blev man ju inte mkt gladare av. 100 miljoner döda flickor pga av fosterabortering och spädbarnsmord... och 3,5 miljoner flickor och kvinnor som dör VARJE ÅR, pga av misshandel, våldtäkter, könsstympning och sexhandel... Rolig läsning.

Imorrn blir det venprovtagning på ktc... spännande, skulle väl kunna vara en beskrivning, vi ska sticka på varandra efter vad jag förstått.. Hoppas jag inte förstör mina kära klasskompisars armar allt för mkt... hua.

På tal om nått helt annat så var jag och Liza och tränade i bälinge igår. Tog bussen till löfsta och gick sen, tog typ 1,5 hemifrån till bälinge, inte så farligt. Kommer dit och upptäcker att det är en massa bilar där, tänker oh no, nu e de kurs. Trodde jag skulle behöva gå hem igen men om tur var visade de sig att det bara var knivstagänget som hade "inofficiell" träning, så jag hakade på där. Blev hur nervös som helst, fattar inte varför, visst det var inga lätta övningar de körde, men inget som vi inte klarade av. Är så irreterande att jag inte bara kan lita på mig själv. Blää. Blev bättre mot slutet på träningen iaf, slappnade av lite igen. Längtar till tävlingssäsongen drar igång och det blir varmt så  man kan träna ute igen, är så härligt!

Nu är det nog kaffetime

Ciao!


Lång helg

Har det varit... Igår var vi till Fagersta och tävlade, Roy hängde med som chafför. Jag hade, som den onda flickvän jag är, lurat i honom att Fagersta låg i västeråstrakten, vilket det ju inte gjorde. BARA 8 mil fel ungefär... Jaja, Roy hade bokat in jobb i Västerås, när vi ändå var där liksom. Så det blev bara för honom att köra till västerås och tillbaka igen, 160 km.. hmm, sorry? När det gäller tävlingen gick det ganska bra, första klassen nollade vi och kom på en andra plats, även om jag tycker att det var bara tur, och jag inte alls gjorde så bra som jag kunde ha gjort, var lite "all over the place" om man säger så, många sista minuten räddningar blev det. I andra klassen blev vi diskade på upploppet, var ganska svårt och jag var inte säker på hur jag skulle göra, så blev lite panik och tvärstopp. Det fick så klart Liza att vända istället för att hoppa, så jag tog om kombinationen från början (=disk) men blev inte mkt bättre för de, träning behövs nog där, åtminstonde så jag vet hur jag ska göra... I sista klassen gick Liza skitbra och jag måste säga att jag också skötte min del rätt bra med (nöjd), tyvärr tappade jag henne lite i slutet, vilket gjorde att hon drog framåt istället för att svänga, disk. Gjorde inte så mkt dock, var skitnöjd med loppet. Slutet berodde på att hon var längre fram efter tunneln än vad jag tänkt (eller jag var längre bak kanske) så jag hamnade fel och hann inte ändra planen snabbt nog, det är bara rutin, måste kunna dra till back up planen när det inte går som jag tänkt, snabbt nog, utan att först bli helt paralyserad och tappa henne.

Igår fyllde mamma år också, så vi var bjudna på tre rätters middag i fors. Det var grymt gott! Vi fixade dessert, blev marängsvisch, men pappas förrätt och Alecs varmrätt var bäst ändå, så himla gott. Satt uppe och pratade med dem om allt möjligt fram till 2.30 när jag stupade i säng, hade ju vart uppe sen 5.30 på morron. Tycker verkligen om våra hemmakvällar, med god mat och en flaska vin (eller två..) När man bara kan prata om allt mellan himmel och jord. Mys <3 Nästa helg blir det party igen så kan ju kosta på oss en chillhelg.

Nu är nog Roy klar med maten snart, och jag har inte diskat än... känner mig smått skyldig...

Ska nog gå och pussa lite på honom ;)

Ciao

Just want ur fashion

Shoppat idag, som f*n, om man säger så... Skulle in till uppsala och fixa kårleg, tänkte då att jag passar på att köpa nya skor på än gång. Sen gick jag in på cubus.. Köpte nya underkläder, jeanstights, och då behövde jag ju en skjorta till de, och ett linne (av okänd andledning). Sen köpte jag skor, två par... och gick igenom Ålhens på vägen hem, och där har de ju Kenzo amour, Thezzans favvoparfym, så den var jag ju tvungen att köpa, för nästan 800 spänn...
Dum som jag var åkte jag in i strumpbyxor och skjol. Hann knappt av tåget innan jag insåg att det här går inte... Började redan få skavsår på låren av strumpbyxorna... hemskt är det, mönstrade strumpbyxor var de, aldrig mer säger jag bara! Har blåsor på låren, hur sexigt är de på en skala? Inte så sexigt nej... och ONT SOM FAN gör de, hua.
Ikväll åker man hem till päronen, Roy tänkte jobba så inte kul att sitta hemma själv.

På tal om nått annat blev jag grymt sugen på att köpa hund idag, satt på blocket och kikade och hittade bordercollie valpar efter Lizas syster Vizzt! Hon är dessutom godkänd vallhund och pappan till valparna är jättefin... men nej, jag SKA INTE köpa nån ny hund än. Vänta till nästa år iaf, men det kliar nått enormt i fingrarna..

Imorrn blir det tävling i Fagersta med agilitygänget, det ska bli så himla kul, taggad e jag. Hoppas vi kan hålla ihop det, och orkar hålla fokus uppe, både jag och Liza (jo, mest jag ja)... Roligt roligt e de iaf, tre starter är de så nått lopp kan vi nog få till om inte annat.


On the train

Satt på tåget på väg hem och läste "ro utan åror". Skriven av Ulla-Carin Lindquist, under tiden hon led av ALS. En bok som får en att fundera över livet och döden. Satt där på tåget, med världen rusande förbi utanför fönstret och funderade över hur många som verkligen reflekterar över att detta inte är för evigt. Visst, jag har varit på begravningar, jag har upplevt att människor och djur jag älskar dött, allt från mitt marsvin när jag var liten till älskade familjemedlemmar, men jag har aldrig funderat över mitt eget liv, att jag inte kommer vara kvar här för alltid. Det är mkt i ssk-utbildningen som får en att tänka, att fundera över hur det är att åldras, att ställas inför svåra beslut, och sitt eget liv. Man tror ju alltid att "sånt där bara drabbar andra".... Men å andra sidan, kan man inte leva och vänta på att dö. Det jag menar, med risk för att låta klychig, är att man ska uppskatta livet, uppskatta det man har medan man har det.

På tal om något mkt alldagligare, jag fick besked från CSN idag! JIPPIII! SÅ glad, ska köpa böcker och nya gympaskor!

Ciao!

Moulin Rouge

Härlig söndag. Har varit ut på långpromenad med Liza och Roy. Jättemysigt, gick över fäcklinge hem till päronen, drack lite kaffe där. Pratade med dem och alec och emil som också var där. Gick sen hem igen över skämsta. Var så vackert med solnedgång och snö överallt. När vi kom hem gjorde vi tacopaj och kollade på moulin rouge. Eller nja, jag kollade på moulin rouge, roy sov.  Han verkar inte alls må nå bra, tror han åkt på min förkylning stackarn =S

Imorrn är man "ledig". Ska skriva klart pm.et, kolla artiklar och låna en bok. Ska försöka hinna ner till bälinge och träna lite också, synd att de är så långt bort bara.

Ciao

Saturday at home

Hemma själv ikväll, Roy är i uppsala och festar med kompisar. Orkade inte följa med.. ångrar mig lite nu, saknar honom, inte kul att sitta hemma själv men jaja. Ska ut till fors igen, käka tacos och glo på melodifestivalen. Myspys. Idag har inte varit så jättebra dag, seg, deppig och allmänt down hela dagen... Inte roligt, hoppas att söndag blir bättre. Typisk grå dag som man bara vill ska ta slut *suck*

Nej, nu kommer mamma och hämtar upp mig, måste gå

ciao!

Look alike

Skulle lägga ut på facebook vilken kändis man fått höra att man liknar, Sanna Nielsen har jag fått höra flera gånger... Vet inte, lite grann kanske.. Vad tycker ni?



Kanske inte så bra bild på mig men hittade ingen på den här datorn...

Idag har jag gjort... ingenting! Så härligt har det varit, sov till 12 (!) och sen har jag degat hela dan, behövde de. Mina armar ser helt misshandlade ut efter alla sprutor man har fått i skolan, hua, tur att man inte ska ut och festa den här helgen. Ska bara ta det lugnt och vila, träna liza och lulla runt.. Sköööönt!
Nu ska jag gå och duscha så man e lite fresch inför kvällen

Ciao


Stucken

Ja, två sprutor har man fått idag, och sen får man tbc-sprutan imorrn. wohoo. För att kompensera ska vi lära oss att sticka andra på em imorrn, eller nja, får väl börja på dockor men ändå. Kan ju ta ut lite frustration över dem, mohahaha. Idag har man suttit och skrivit PM hela dagen, läst en komplicerad artikel om psykisk ohälsa och självmordstankar hos äldre.. Uppmuntrande liksom. Men intressant var det trots allt. Är så grymt trött nu. Roy ligger på soffan och sover. Lånar en bild från nollningsfesten av Lovisa, tycker vi var så söta ;)



Nej, gonatt på er people!

RSS 2.0