Österlen och Gräsö

Måndag och hemma igen efter en vecka med camping för hela slanten =) Först var jag, Roy och vovvarna iväg till Tobisvikscamping på Österlen, campingen låg bara 2 km utanför Simrishamn, perfekt! Vi var iväg till stenshuvudsnaturreservat och kollade på bokskogar och skånska varianter på berg ( hela 97 m högt :P), var till autoseum och kollade på fina bilar, bland annat en jaguar e-type som Roy blev helt förälskad i. Vi hann även med glimmingehus medeltidsborg, Ale stenar och vindrickande på oändlig sandstrand. Var en kanonresa, Österlen var så vackert! Vi kom hem på Torsdagkväll, sov en natt hemma och drog sen till Gräsö med Alec och Kalle. Det var också himla mysigt med grillning på klipporna, minigolf, resturangbesök i Öregrund och allmänt relaxande i solen.
Här kommer lite bilder =)

 

 

 

 

 

 



 


Vägskäl...

om jag trodde det här skulle vara enkelt hade jag tydligen helt fel... jag känner mig helt tom just nu, förvirrad. Skulle behöva nån som talar om hur jag ska göra, men det vore väl för enkelt, det här är ett beslut jag måste fatta själv... men jag vill inte.. jag vet inte vad jag vill.. eller jo, just nu skulle jag bara vilja rymma härifrån, sätta mig på ett berg nånstans och strunta i världen ett tag...




Tjo världen!

Här sitter man och segar medan jag väntar på att få min bok så jag kan börja plugga. Måndag igen efter en helt okey helg. I fredags var det agilitytävling på Tierps BK för att examinera Daniel. Vi hade inte så jättemycket starter men körde klasserna två gånger så fick vi ihop starterna ändå =) Jag och Liza var med och tävlade, hon skötte sig kanon bra hela kvällen. Båda agilityloppen gick hon fullfart, tyvärr missade vi en sväng då jag svängde henne för tidigt och disk i första loppet, andra agilityloppet gasade vi på för fullt, gick nog lite väl fort för Liza sprang in i mitt ben när hon inte lyckades svänga och rev två hinder (för att hon helt enkelt sprang för fort) men roligt var det.Blev en tredjeplats av 7 starter iaf. I hoppklassen tog vi det lite lugnare och lyckades vinna båda klasserna, duktig vovve!

I lördags var det grillfest hemma hos Lasse och Marie, var riktigt roligt, speciellt att få träffa Sara, Linnea och Emma igen, förhoppningsvis blir det party i Uppsala nångång inom en snar framtid =) Var imponerad av deras lägenhet och område, bodde liksom precis nere vid havet i gävle, så himla fint!

RSS 2.0