school time

Igår drog man igång pluggandet igen, ny termin med en massa spännande kurser. Gårdagen var iof rätt seg med en hel dag info som skulle ha kunnat tryckas in på två timmar istället för sex timmar... Idag blir det föreläsningar iaf, liiite bättre de.

Förra helgen var riktigt rolig med bowling/biljard med boyfriend och systeryster på fredag och kräftskiva i fors på lördagen =) Söndagen var inte lika trevlig men det struntar vi i. Min käre far fick för sig att slänga min kamera i golvet i helgen, så nu ska man få en ny, tydligen ännu bättre (då de slutat sälja min kamera). Så det kan gå :P

Nästa vecka börjar VFU.n, ska tydligen vara på Frodegården i Uppsala. Lite nervös är jag men hoppas det blir himla kul. 4 veckor framåt ska man vara där och flänga runt.

Nej, nu bär det iväg till BMC igen!

Ciao

Back in swindon

Dax att återliva bloggen då :P Kom hem från England i onsdags efter en låååång biltur genom europa, med trasig bil...  kanske inte det smartaste att köra typ 1700 km med en läckande, kokande bil... men det gick iaf, tog oss inkl raster 22 timmar från Amsterdam hem.

England var helt underbart, längtar redan tillbaka... Hade en väldigt aktiv vecka med bl a nattvandring på Chillingham Castle, vandring uppför Skiddow, vallhundtävling, camping i lake district, läskig biltur genom kensington pass, golf med Nikkie och Doggie, fotboll, biljard och mycket mer! Bästa två veckorna på hela sommaren!

I onsdagskväll, efter att precis ha kommit hem från Amsterdam på morronen var vi iväg till Knivsta och tävlade. Kände att jag verkligen inte var i form, tur att man har en så duktig vovve. Vi fick en till hopppinne i hoppklass 2A (kom 4.a av typ 30 starter), disk i hoppklass 2B, en vägran (i slalom, bara för att jag tycke det såg lätt ut...) i agilityklass 2B och en disk i agilityklass 2A.  I Torsdags var det DM i Enköping, vi fick en välförtjänt disk i agilityn så hade ingen press i hopploppet, där vi fick fem fel (rev ett hinder). Det gick bättre för Jennifer och Joy som vann mediumklassen!

Här kommer lite bilder =)


















Imorrn...

Åker vi! Har börjat packa men det känns fortfarande lite overkligt av nån andledning. Har fjärilar i magen, inte så mkt för att åka till England utan mer för att träffa Roys familj och Ash och Crystal.  Jaja, jag vet att de är jättegulliga och härliga människor men iaf, det är ju lite viktigt liksom :S  Ska bli skönt att komma iväg ett tag, behöver det tror jag. Roy och Ash verkar ha en hel del skumt inplanerat i England, Roy pratade bland annat om att gå på nattvandring i ett av Englands mest hemsökta hus haha, spännande :p Sen blir det väl festande en hel del, ev fotboll och tälttrip men vi får se... Ska bli grymt kul! Kommer sakna min stackars vovva däremot. Hon ska vara med mamma och pappa nu i två veckor så jag tror inte det går nån nöd på henne. Har en tävling inplanerad i Knivsta samma dag som vi kommer hem från England. Ingen vila här inte :p Har ju som mål att vara uppflyttad i trean innan hösten och upptäckte nu att det inte var så mkt tävlingar alls kvar i år så försöker väl åka på så många som möjligt, trisst att vi har behövt ha paus hela sommaren, suck. Men till nästa år skulle de tydligen ändra reglerna så att löptikar får tävla så då blir det mkt bättre, inte kul att behöva ha flera månander varje år när man inte kan tävla.

Nu ska jag ut till fors och tvätta det sista till imorrn

Ciao!

RSS 2.0