Byebye 2009 Hello 2010

                             
Nyårs afton... Jag är splittrad, lite orolig inför 2010. 2009 har varit ett så underbart år, även om det självklart även har varit jobbigt ibland, men ändå. Ska väl vara nöjd antar jag. Hoppas verkligen att 2010 blir minst lika bra. Börjar ju plugga nu i 14 januari. Ska bli så himla kul, längtar! Sen håller vi på att leta lägenhet för fullt så snart kanske man flyttar också, om nu flytta till Uppsala räknas som att flytta.
Planerat 2010 är Worldcup i Sydafrika, ska bli skitkul, fotboll, fest och hälsa på the south africans (som Roy kallar dem). Sen blir det SM i agility i Karlstad, ska tyvärr inte tävla själv, så långt har vi inte kommit, men Jennifer och Kep ska tävla, så vi ska dit och heja! Så blir det självklart England igen, ev hänger även familjen med. Nervöst? JA, så in i hel.... men tror att det går bra. Roys familj är ju så underbara, så hur kan man inte tycka om dem?
Ja, både nervös och förväntansfull inför 2010... Fortsättning följe ;)

Vad händer idag då? Efter mkt övervägande har vi bestämt... att vara i Tierp (eller snarare efter att ha insett hur fattiga vi egentligen är). Blir nog kul iaf tror jag, inte lika häftigt som att bo på hotell i sthlm och festa där så klart men troligen lika kul. Blir förfest hemma hos Isabell först, sen middag i Fors och sen improviserar vi =P
Hittat en så himla snygg klänning i valbo som ska bäras ikväll så snygg kommer man att vara iaf. Hm, undra om jag håller på att bli osvensk? Får man säga att man kommer vara skithet? nja, bor man med en galen britt så blir man nog naturligt lite mindre lagom. NO MORE NEUTRAL! Jag är bäst, simple =)

Jaja, GOTT NYTT ÅR PÅ ER!




Ny kamera

Fick ny kamera i julklapp av päronen. Var ut och plåtade lite idag, blev faktiskt riktigt bra bilder. Tog en stund att komma på hur den fungerade dock, sämsta instruktionsboken nånsin, stod ju typ ingenting, och nej, den här gången är det inte jag som är blåst. 

Lägger in lite bilder så får ni se, rätt nöjd faktiskt *stolt*







Nyår

Vad gör man?
Hade tänkt åka till sthlm men eftersom man e pank och boyfrienden inte heller har så mkt chash så vet jag inte längre.. Uppsala kanske? Men då e frågan, vad gör man i uppsala? Hittar en fest? Går ut på krogen? Eller så e man kvar i Tierp... vilket iof låter väldigt sorgligt men billigt iaf. Hänga med Isabell och Johan kanske? Eller vara hemma med familjen i Fors.. MEN jag vill verkligen till sthlm, skulle vara så jäkla kul! Ja, det är inte lätt när det är svårt...

Idag har man varit och shoppat loss i Valbo. Klänning och ny väska till nyår, samt lite smycken var det otroligt nödvändiga som inköptes. Jag vet, men har man så mkt pengar som jag har så måste man ju slösa lite ibland (ironisk, för er som inte fattade det)

Julen har varit helt underbar iaf! Hemma med familjen i Fors tillsammans med älsklingen. Bästa julen nånsin!

Bild från julafton...

mys<3


Facebook

Efter tjat från mor, syster och vänner har jag kapitulerat. Jag erkänner, jag har gett upp och gått med i facebook. Jämmer och elände folket! Jaja, ingen är perfekt.

Förutom det har det varit en lugn dag, jobbade ute i fors mellan 7-15. Gick hem till päronen efter jobbet, bara för att upptäcka att systeryster och moder jord hade galen storstädning. Evakuerade snabbt till Tierp där jag segat på soffan sen dess. Roy jobbade till nio, kom precis hem nu. Jag är så glad att jag inte är egenföretagare, får ju jobba arslet av sig nu innan jul. Som tur är är han ledig sen, till 4 januari. Mysigt ska det bli =) Har inte haft så mkt tid tillsammans nånsin tror jag, bör man vara orolig?

BTW är planen att flytta till uppsala nästa år, så är det nån som har en lägenhet att hyra ut, RING!

Nu ska jag dricka kaffe och sega vidare

Ha det bäst gött folk

Nyklippt och singstarfest i uppsala

Idag har man klippt luggen, eller rättare sagt min kära systeryster har klippt min lugg. Lugn mina kära, det blev faktiskt helt okay. Jag kan iaf se omvärlden igen, vilket kan vara rätt mysigt inför julen.
Annars har man lekt eskimo tillsammans med päronen och gått på ambitiös promenad i -16 grader kyla. Underbart.

Ikväll drar jag och toyboy till uppsala för att festa lite med uppsalafolket och sjunga singstar, hur nu det ska fungera, jag kan knappt prata ordentligt.... *suck*
Blir nog kul iaf försöker jag intala mig =p

Ha det bäst folket!

Veterinärbesök och snöstorm

Idag har man vart med Elvisskrutt till veterinären. Han har en stor böld på ena sidan av halsen som skulle kollas. Mamma droppade av skrutten hemma hos oss innan hon åkte imorse, vilket var kvart över sju och jag var shitatrött.. Kunde inte somna om heller så var bara att ploppa upp och käka frukost. Vid tio kämpade sig sedan jag och vovven ut i snöstormen för att ta tåget till örbyhus. Tåget var försenat så klart, vilket inte gjorde så mkt, behövde inte vara hos per förrän kvart i elva, men kändes inte så bra när man stod där i snön och väntade. Elvis är dessutom expert på att se ynk ut, alla tyckte nog att jag var en hemsk människa som släpat ut en liten hund i snön *suck*. Kom fram till veterinären och satte oss i väntrummet och väntade. Lyssnade på radion och slappade när de avbryter musiken och säger att de är en trafikolycka på gamla E4.an utanför Löfstalöt. Jag höll på att få hjärtattack, räknade snabbt ut att Roy, som åkte vid tio från Tierp och skulle dit och hämta traktorn skulle vara framme ungefär vid den tiden och var med en gång övertygad om att han vart med i olyckan. Skickade iväg ett "r u okay?" mess och hann ju flippa ur tio gånger om innan han svarade... Han var okey, hade precis åkt förbi trafikolyckan så han måste ju ha kommit precis efter det smällt, läskigt...

Sedan kom veterinären och ropade in oss, Elvis ville inte alls vara med, såg livrädd ut men släpade in honom på mottagningen iaf och veterinären började klämma på honom. Hon tog tempen och visade sig att han hade 39,9 i temp, feber. Efter lite mer klämmande kom Per in, kände lite på Elvis han med (som nu såg ut som den deppigaste på jorden) och skrev ut antibiotika åt honom. Så nu ska Elvis äta det två gånger/dag så hoppas vi att det blir bra.

Efter veterinärbesöket gick vi till mammas jobb en stund, lämnade Elvis i bilen och tog en kopp kaffe där. Trevligt, pratade med lite folk och fick supergoda muffins med glasyr på, mums mums. Fick sen skjuts hem till Fors och där och jag degat på soffan resten av dagen, jag orkar verkligen inte vara sjuk längre. Så jobbigt, och sen är man så trött på dagarna att man bara sover, så sen kan man inte sova på nätterna.. blääää!
Usch så jag klagar, det är inte så farligt som det låter, tror jag.
För att klaga lite till så var det slutsålt med biljetter till juldansen, så vi måste köa... KALLT SOM FAN, tror jag att det blir, men är ju inte så mkt att göra åt.

Ha det bäst folket!


Lucia, middag och FÖRKYLNINGSHELVETE!!!

Jag blir knäpp, känns som jag precis hinner bli frisk innan jag blir sjuk igen, blir så trött. Skulle ut med Sandrorna idag, käka lunch och shoppa i uppsala, hade liksom sett fram emot det hur länge som helst och så vaknar man upp död imorse. Jag blir knäpp. Mådde dåligt igår med iof men hoppades att det bara var baksmälla, det var det inte, bara iaf. Igår var det Lucia i kyrkan, Alec var tärna eftersom hon var med förra året. Är så mysigt med Lucia, det om nått får man julkänslor av. Efter lucia var vi hem till familjen och fikade. Mamma hade gjort jättegoda saffransbullar som vi klämde i oss med glögg och kaffe. Efter det blev det film med mig och Alec när vi var små, är rätt kul att titta på, vi var sååå söta.

Annars har helgen varit intensiv, i fredags var vi hem till familjen på middag. Drack vin och fick sen för oss att träna bugg i vardagsrummet mitt i natten. Soffor och bord röjdes undan och dansbandsmusik sattes på på högsta volym, sedan var det buggträning till tre på morgonen. Roy var faktiskt helt okey för att vara första gången. På lördagen bar det iväg till Uppsala för lite julshopping, köpte mest grejer till Roys familj eftersom det tar ett tag när man postar grejerna, innan de kommer fram. Köpte även nått kul till päronen till jul. Var till hotellet där Roy bodde förut och hälsade på, tog en kopp kaffe med Jocke och snackade lite. På kvällen bar det iväg till Söderfors för att käka middag med Isabell och Johan. Det var riktigt kul, mesta dels, kan ha spårat ut lite på kvällen... Tur att de är så underbara kompisar! PUSS PÅ ER!
Söndagen var seeeeg, mådde inte bra om man säger så men var ju tvungen att masa oss iväg till kyrkan. Som tur var mådde jag lite bättre på kvällen, men jobbigt var det.
Overall en riktigt bra helg.

Nu ska vi ta itu med förkylningen så vi mår bra tills nästa vecka, för då är det JUL IGEN. Mysigt ska det bli och älsklingen ska vara ledig så då blir det ännu bättre. Vi har nog inte haft så mkt ledig tid tillsammans nånsin, trots att vi varit tillsammans i över 8 månder nu. Skumt

Sussilul folket!


Lily Allen

Så underbar låt..


Fredag, nostalgitripp och partybrist

Fredag igen, tror jag börjar bli gammal. Tiden går så fort, har haft lite nostalgitripp idag. Känns som att 2009 har gått så fort, och ändå har det hänt så mkt.  Känns lite som om jag inte riktigt hunnit med... Jag klagar inte,  har underbar pojkvän, världens bästa agilityhund, otroliga vänner, superfamilj och precis kommit in på en utbildning som jag verkligen vill gå, det är bara det... ja, att jag inte hunnit fatta riktigt, allt har gått så fort och jag har bara hängt på i princip. Kan inte låta bli att tänka tillbaka, och fundera över hur det kunde ha blivit, om... måste vara världens jobbigaste ord... om jag hade, jag vill inte ändra nånting, tror inte jag kan ha det bättre än jag har det nu, men iaf...

Tydligen har min käre toyboy lovat mina päron att vi ska hem till dem ikväll så det blir alltså middag med familjen som gäller, inte riktigt vad jag hade tänkt men helt okej... Imorrn blir det fest hos Isabell iaf, ska bli så kul, jag e så grymt partysugen, skulle vara kul att dra ut i uppsala nån kväll men tror inte jag har varken råd eller tid nu innan jul, så hemmafester får duga. Päronen har lovat att lära Roy bugga innan juldansen 25 dec, ska bli intressant... fast iof, 90% av de som går till den dansen kan inte dansa iaf, så tror inte han behöver oroa sig. Sen är det ju NYÅR, PARTYYYYY!! Planen är att boka hotell i sthlm tillsammans med lite folk, ska bli skitakul. Jag längtar... Sen börjar skolan och nations och kårfesterna, sååååå kul. 

Nu ska jag dricka lite vin och dansa runt lägenheten.

Trevlig helg!
 

Just one of those days



När man är så trött att ögonen nästan håller på att falla ihop. Jobbat idag med, 7-13 så ganska soft, men jag var sååå trött efter lunch att sista timmen bara var ren tortyr. Grejen när man jobbar på dagis med barn är att man måste vara med, 110% hela tiden. Det går inte att vara trött och seg även om man vill. Kom hem och slocknade på soffan, sov till 17.00 innan jag med en ENORM viljeansträngning släpade mig upp från soffan och diskade upp berget av disk som samlats på diskbänken. Jag förstår det inte, man diskar och diskar men det händer inget. Konstigt.. En annan underlig sak är att någon verkar sno vårt kaffepulver?! Jag köpte nytt, en stor förpackning Zoega förra veckan, och nu är det helt BORTA? Var, hur? Mystiken tätnar...

 För övrigt är jag fortfarande superglad över att jag KOM IN PÅ UTBILDNINGEN! SÅ lättad och taggad så det är inte klokt. Längtar faktiskt till januari nu.

Nått mindre spännande är budget och verksamhetsplan för agilityn som jag fortfarande inte skrivit, tänkte göra det imorrn när jag (än så länge) är ledig.   Fast iof så blir det vin och mys med världens underbaraste kille sen på kvällen så jag klagar inte...

over and out!

Antagen!

JIPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

THEZZAN IS GOING TO UPPSALA UNIVERSITET! Fick antagningsbesked idag och kom in på sjuksköterskeutbildningen med start januari 2010. Det ska bli så kul! Jag är så taggad att jag känner för att bara hoppa runt! Så otroligt roligt! Längtar redan.
Bästa dagen på riktigt länge!

New horizon



Idag har man jobbat hela dagen. Blev lite kaos imorse. Skulle jobba i örbyhus, men tyvärr hade de glömt att prata med mig om det igår så jag trodde jag var ledig. Klockan 8.40 ringde mamma och sa att de ringt till henne halvtpanikslagna och undrat varför jag inte dykt upp nångång. PANIK, låg ju fortfarande och sov liksom, kastade mig upp ur sängen, ut med Liza, in igen och gav henne frukost och sen iväg. Var på jobbet vid 9.00 iaf, rätt bra jobbat tycker jag.

Annars är allt riktigt bra, av nån andledning känner jag mig onormalt lycklig, typ som känslan när man klättrat upp för ett berg och äntligen kan njuta av utsikten. Den känslan har jag, ja lycklig helt enkelt. Så underbart, fluff och duff <3 Den här veckan händer det en hel del också. Ska till sthlm på lördag med Karin och Emma, och hem till Isabell och Johan på kvällen. På söndag är det lucia med familjen och sen pratade Sandrorna om att träffas nån dag. Igår var det dessutom agilitymöte med Karin och Yvonne, faktiskt riktigt kul att planera inför nästa år

Nu ska jag hoppa in i duschen så man är lite fräsch när boyfrienden kommer hem. Inte för att han märker nått som har jobbat med att klättra i träd hela dagen =)




 
 

Fixat

Så där ja, nu börjar det ju se okay ut härinne. KOm ääääntligen på var man ändrar texten i menyn, nu behöver jag bara veta hur (om man nu kan göra det) man ändrar texten i headern, utan att behöva göra en ny egen header själv (jobbigt, jag är lat).

Men enough about designen. Igår var en jättebra dag, bästa på länge. vi var till sthlm och tävlade på dan, var liiite sena iof, kom fram precis när banvandringen börjat, sprang in och hann precis gå banan. Liza skötte sig jättebra, även om vi blev diskade på slalomet, som var lite för svårt för henne. I andra klassen, som också var en agilityklass (de hade dubbla agilityklasser) gick det bättre, vi var felfria och kom trea med 36,0 sekunder. Malin Elfström vann med Prim med 30,94 sekunder och tvåan hade 32, nånting sekunder så Liza var liiite långsam. Jag tror att det var starten som tog längst tid, Liza har fortfarande svårt att hålla farten uppe i snäva svängar. Kan vara att hon inte riktigt har musklerna som krävs. Vi fick en jätteknas sväng som nog tog en 2 sekunder extra också, men det jag var minst nöjd med var våra kontaktfält. De var INTE bra, och jag borde jag gjort om dem, men blev så taggad, ville vinna liksom. NOT GOOD, om man säger så, det straffar sig i längden.
På kvällen var vi till brorsans med Isabell och Johan och käkade pizza. Mums mums. Efter det gick vi hem hit och drack glögg. Mysigt. Var himla kul att få prata med Isabell och Johan igen, planerade lite inför nyår och sommaren, vilket jag verkligen behövde. Nånting kul att se framemot..
Mår bättre igen känns den som, kanske mest var pms, vem vet.. Tror faktiskt det kommer bli okay

Nej, dags för kaffe =)

Over and out people

New design

Som ni kan se =) Jobbar fortfarande på en del saker, men har suttit här i tre timmar snart, så måste nog ta paus och ta ut vovvan innan hon blir knäpp. Nån som vet hur man ändrar texten i header eller färgen på texten i menyn kan ju höra av sig för jag är bara förvirrad för tillfället. Annars så har det varit en lugn början på helgen, var in till Uppsala igår med Roy och Alec. Vi gick och käkade på Thai village och gick sen och såg New moon. Den var riktigt bra, men inte lika bra som ettan, så klart. Men jag säger bara Jacob... dregel liksom...
Roy tyckte det nog inte vara lika kul men jaja =p

Idag har man varit ensam hemma hela dagen, Roy drog iväg och jobbade, PÅ EN LÖRDAG!? Helt oförståligt...
Rätt skönt att bara sitta hemma och slappa iof. Eller nja, mest tråkigt... skulle va kul att ut och festa lite.. (hint till alla) 
Skulle va skönt att få släppa allt, har varit rätt jobbigt på slutet, av flera andledningar... Är väl sånt man måste gå igenom om det ska funka, men det skrämmer slag på mig. Skulle va så skönt att bara ge upp, men jag skulle ångra mig resten av livet. Jag älskar honom, simple as that, bara att kämpa på...


December

Jul igen, sa underbart! Har fixat julgardinerna, stjarnan och ljusstakar. Bakade pepparkakor igar och satte upp apelsiner med nejlikor i i fonstret. Idag har jag jobbat i Orbyhus, pa moderns jobb, 7-13 sa helt okey. Imorrn jobbar jag i Fors, yes, let the casch flow. Helgen var det hockey som gallde, eller nja, Roy var pa hockey med pappa och Lasse, jag fick inte folja med for det var en " killgrej". Antar att supa och skrika inte ar okey om man ar tjej, suck... Nasta gang foljer jag med oavsett vad de sager, jag tar inte en till shoppingtur och plagas (har fortfarande Roys dator sa still skitstavning).
Orattvist ar vad de ar! Till hockeyrinkarna brudar!

Nar det galler agilityn kan jag meddela att Karlstad tavlingen var arets katastrof. Agilityklassen gick val okey, vi gjorde en liten miss pa slutet och blev diskade men hoppklassen gick SKIT. Jag var trott, Liza var trott, allt blev skit. For det forsta holl tavlingen pa i evigheter! De borjade 8 pa morgonen, hade small och medium, klass 1 och oppen hopp pa fm och large pa em vilket lat okey, men de borjade inte med large forran 3 och hade inte hoppklassen forran 6 pa kvallen, da hade vi varit dar sen 11 pa fm och var helt slut, tyckte inte det var ratt att krava att Liza skulle kora en klass till nar hon uppenbarligen inte orkade, sa strok henne fran oppen hopp och akte hem.
Vi ska till linkoping i januari istallet, hoppas att det gar battre dar, tranar vidare iaf. Vi SKA upp i 2.an!

Nu ska jag ut med skruttvovvan och hoppas pa att toyboy kommer hem snart

Peace people!

RSS 2.0