Galen helg och skolstart

Lördag was craaazy! Jag, Isabell och Roy skulle åka in till uppsala och ta några cider, lugnt och stilla, kommer till stationen och guess what? Tåget till uppsala är inställt. Bestämde oss hastigt för att åka till Gävle istället. Orkade inte vänta på tåget men lyckades få Isabells supersnälla broder att skjutsa oss till Gävle. Väl där ringde vi upp päronen som varit på crushing med Susanne och nu satt på Harrys och drack drinkar. Drog till Harrys vi också, fick betala 100 kr för att komma in, så vi blev kvar där, hade tänkt dra till heartbreak men insåg att vi inte hade pengar nog till det :P Harrys var kanske liiite fel åldersgrupp för oss men sjukt kul var det, blev drinkar, tequila och mera drinkar. Dansade arslet av oss och jag hade såna jäkla skavsår på låren när vi skulle gå hem så jag knappt kunde gå (note to self, använd strumpbyxor om du ska dansa hela natten i tajt kjol). Tur att man har snäll boyfriend som BAR runt mig på ryggen! Det var hursomhelst en riktigt galet rolig kväll men riktigt härliga människor =)

Idag började skolan igen, termin 4 :S känns helt overkligt. Blev en kort dag idag som tur var, vi skulle ha haft lektion 13-15 men den flyttades till imorrnkväll så jag slutade 10, var hemma vid 11 :p Blir iof lååång dag imorrn istället men det får man väl stå ut det. Slapp 3 timmars håltimme mellan 10-13 idag iaf =)

Lägger in en bild från i lördax, tror vi kanske har missuppfattat det här med att rida... ;)



springa springa ... en vecka till tjejmilen!

Det ska bli så kul! När man tänker hur långt jag har kommit på lite drygt ett år. I början av förra sommaren var mitt mål att orka springa runt 5.an på vegavallen och nu ska jag snart springa ett "riktigt" lopp, på 10 km =) GLAAD! Snart börjar skolan igen, jag lääängtar! Det lät så härligt med sommarledigt i början av sommaren, men efter nästan 3 månadet hemma börjar det bli något trisst...

Sitter och funderar om jag ska vandra ut till fors och springa på löpbandet eller om jag ska ta en långpromenad runt Tierp istället, känner inte som att kroppen är riktigt med på noterna idag, hoppas jag inte börjar bli förkyld :S Vore katastrof....

Ikväll blir det sushi i Uppsala med pojkvännen<3, härligt, sen blir det agilityuppvisning på Månkarbodagen imorrn och partyyy på kvällen med bästaste Isabell, var ett tag sen, ska bli grymt kul! Blir nog Slick och Gävle tror jag :P


Agilitytävling i gagnef floda

Hemma igen efter en helg uppe i Dalarna, i supervackra Dala floda! Har haft en helt underbar helg. Hade mor min med mig eftersom pojkvännen var på fotbollsläger på Åland. Men det var riktigt roligt att tillbringa helgen med mamma. Vi hade tältet med oss och tältade på hundklubben, grillade på kvällen, drack lite vin och snackade skit, härligt. Kändes som en riktig minisemester, är ju så vackert uppe i Dalarna, kullar och sjöar överallt.

När det gäller agilityn blev resultatet disk i första agilityloppet, vi rev ett hinder i svängen, vilket gjorde att jag tappade fokus, missade hindret efter och styrde upp henne på A- hindret istället. Första hopploppet däremot kändes bättre, vi fick en rivning, fem fel i slalom (eftersom jag var rädd för en tunnel och därför drog Liza lite för långt bort i ingången till slalomet vilket gjorde att hon inte kunde svänga in i port nr 2 utan hamnade i 3.de porten) och en vägran när jag svängde henne för tidigt innan ett hopphinder. 15 fel totalt alltså men känslan var bättre än i första loppet.

På söndagen började vi med hopploppet, Liza tjuvstartade och chockade mig totalt, jag var inte alls beredd, men tänkte jag kör väl på, var inte ens säker på om hon tagit de två första hindren, det blev två fulsnurrar och ganska seg tid men vårt första nollade lopp i klass 3, kanske var bra att jag inte hann tänka haha. I söndagens agilitylopp rev hon ett hinder i en sväng och fick sen blackout i slalomet, hon gick in rätt och vände sedan åt fel håll, jag vet inte alls, ser inte att jag gjorde nått knas heller så vet inte vad som hände... Jag lyckades få in henne rätt igen iaf och vi kom i mål på 10 fel. Känns som att vi har blivit lite bättre på sista tiden, vilket känns jättekul!


RSS 2.0