Myggor...

Vaknade 5.30 imorse efter att ha slagits mot myggen hela natten. Får verkligen panik, bara ljudet får det att klia överallt, hua... Så nu sitter jag här och knapprar på datorn, börjar 10 idag så behöver inte åka förrän 9, skönt. Roy stack iväg med 6.05 tåget, så glad att jag inte är egen företagare, tror inte jag skulle kunna ha den disciplinen... Idag blir det föreläsning 10-12, sen grupparbete om proteiner, wohoo. Ikväll blir det sista vanliga kurskvällen med nybörjarna, sen är det bara avslutningen kvar, har gått så fort. Hoppas dem är nöjda, är så svårt att veta med folk.

Bara en vecka kvar på första terminen på SSK-utbildningen nu, DET har gått foooort! Herregud. Men känns skönt att det är sommar. Kunna titta ut genom fönstret och se sol, blå himmel och gröna träd känns smått overkligt.

Gårdagen var jättemysig, eller slutet av den iaf. Dagen spenderades med att tvätta ett berg av kläder och tvätt, men på kvällen gick vi hem till familjen och firade mors dag med rabarberpaj, grillning och badmintonturnering. Grymt roligt var det!

Nej, nu är det nog frukostdax snart

Enjoy the sunshine people

Saluhallen time

Blev ingen tävling idag, Roy ville åka på maskinexpo i sthlm.  Blev knas eftersom han kom på det imorse, hann inte direkt ordna skjuts... var inte så taggad inför den här tävlingen heller, tror vi behöver en paus från tävlingsbanorna ett tag.. nästa tävling blir 1 juli så det känns bra, hinner vi träna innan.

Dagen spenderades med familjen istället. Åkte med päronen till örbyhus i spöregnet, var örbyhusdagen där idag, stackarna... Vandrade runt där en timme ungefär innan vi åkte hem och käkade lunch. Efter lunch blev det film med mor och Alec. Kollade på"Selena", så himla härlig film... sorglig men härlig. JLO är ju så äckligt snygg i den filmen, avundsjuk? vem? jag?.. hur kan man vara så vältränad och ändå ha kvar rumpan? hmm... skumt

Nu ska jag lyssna på lite mer musik och tagga inför kvällen.. Ska bli himla kul att gå ut, inte så sugen på att dricka.. ut och dansa däremot, wohooo!

Ciao

Tentan avklarad

Den kändes lättare än jag hade förväntat mig.. hade iof förväntat mig nått mardrömslikt, men ändå. Det oroar mig att den kändes så.. inte lätt men osvår, om det är ett ord. Men blir det omtenta så blir det, då får man ju som sagt bara en chans att lära sig allt bättre. Nu drar vi igång nutritionsveckan imorrn innan det är SOMMAR, härligt. Fortfarande inget sommarjobb, dock tror jag begynnande magsår av allt oroande...

Roy har varit magsjuk idag, stackarn. Hoppas verkligen jag klarar mig, har inte tid att vara sjuk... men det hade iof inte han heller.

Nu ska jag återvända till eurovision semifinalen, inte ett dugg bra låtar men en del söta pojkar att smygkika på medan pojkvännen sover (A) Han britten från cypern var himla söt, kanske har nån grej för brittiska pojkar?

Anyway, kaffe? och eurovision nu innan sovdags....

Tjao!

Update av bloggen

Innan jag joinar min snarkande pojkvän. Dagen har spenderats fast på soffan med näsan i människokroppen... boken alltså..  Huvudet bara snurrar och läste minst 10 gånger att luften ner till lungorna befruktas? Vilket jag först inte alls kunde förstå men det lät ju kul.. Tog en stund innan jag insåg att det faktiskt stod befuktas och inte befruktas... inte alls lika kul att läsa om lungorna längre...  Nu har jag till min stora glädje läst igenom och sammanfattat hela boken, morgondagen ska ängnas åt att kolla igenom gamla tentor och svara på instuderingsfrågor... Hoppas det funkar, men är just nu inte helt säker.

Lite agilityträning hann vi med en stund på kvällen. Hade tänkt ta bussen ner till klubben men kommer ner till stationen i Tierp och möts av ett hav av folk?! Tydligen hade det blivit nått elfel i örbyhus ( så klart) och tågen kunde inte gå... Blev kaos på bussen så jag ringde mamma, som tursamt nog var hemma och var snäll nog att skjutsa mig. Träningen gick superbra, min lilla gumma känns så fin just nu så jag hoppas verkligen hon inte börjar löpa före tävlingen på OTBK på lördag... men om man ska döma av hennes hårafall ska man nog inte hoppas för mkt...  MKt folk kom det också och Inger hade fixat riktigt roliga tunnelövningar så det var jätteroligt!

Nu ska jag gå och sova och drömma om kroppsdelar och organ...  ;)

These four walls..



These four walls,
They whisper to me
They know a secret
I knew they would not keep

Didn't take long
For the room to fill with dust
And these four walls, came down around us

It must've been something, sent me out of my head
With the words so radical,
Not what i meant
Now I'll wait for a break in the silence
'Cause it's all that you left
Just me and these four walls again

It's hard now to let you be
I won't make excuses,
I've made my peace

Didn't take long for me to lose the trust
And these four walls, were not strong enough
It must've been something sent me out of my head,
With the words so radical,
Not what i meant
Now I'll wait for a break in the silence
'Cause it's all that you left
Just me and these four walls again

Yeah
It's difficult
Watching us fade
Knowing it's all my fault
My mistake
Yeah, and it's difficult
Letting you down
Knowing it's all my fault
You're not around
It must've been something sent me out of my head,
With the words so radical,
Not what i meant,
Now I'll wait for a break in the silence
'Cause it's all that you left

Just me and these four walls again,
Again, mmmm, oh, me and these four walls again

Tentaplugg tills huvudet skruvas av

plugga, plugga och plugga. Kaffet är slut.. crap.. paus för att köpa mera kaffe.. plugga mera... jag blir seriöst snurrig av detta :S och snart är det sommar och jag har inget jobb... snyft snyft...

Nej, skriva om nått roligare... hm.. agility? :P  Var träningstävling i Skutskär igår, Liza var helt underbar i första klassen. Så härlig känsla när det bara flyter på. I andra klassen blev jag så fast i en svårighet på slutet att jag lite missade svårigheterna i början. Kanske blev lite nonchalant också. Sista hoppklassen var bara  flum men kul iaf =)
Hoppas hon kan hålla sig från att börja löpa till efter nästa helg men sån tur ska man väl inte ha...

Nej, nu ska jag fortsätta plugga

Ciao

Sommar

Jag blir lika chockad varje år. Man går runt och ser snön falla, det är kallt och mörkt och sen pang- så är det sommar. Nästa vecka är det tenta i anatomin, jag försöker tänka positivt men har redan inställd på omtenta... har varit lite off på slutet om man säger så... men omtentor är inte livsfarliga och bara en chans att lära sig allt ännu bätttre, som en mkt vis dam på SSK-utbildningen sade... eller det är det jag försöker intala mig iaf. Sommar, jag vet inte vad jag ska göra. Känns konstigt att det inte finns Forshem att gå tillbaka till, det har liksom varit lite sommar. Träffa alla igen och dricka kaffe i solen, jag kommer sakna det... Som allting annat i livet, det är väl dags för nånting nytt och ibland kanske man behöver en liten knuff och må lite dåligt för att komma igång... Jag känner att jag mer ramlar över saker i mitt liv än har kontroll och styr det själv. Det känns liksom som hoppsan, där snubblade vi över Roy och oj då, där var det en rolig utbildning jag vill gå osv... Vaddå ha kontroll över sitt liv... Det är både läskigt och lite halvhäftigt, för det brukar ju bli bra trots allt. Kanske borde bli religös.
Nu ska jag snubbla vidare med livet

Ciao

Visit in reality

Komplicerad, som alltid. Idag skulle jag ha åkt in och haft tankenöt men vi håller på till 17 och insåg att jag, oavsett vad jag hittar på ikväll måste vara hemma senast 16.30, vilket innebär att jag hade varit tvungen att gå vid 15. Valde att stanna hemma och maila in svaren till läraren istället. Men jag känner mig så grymt skyldig så det är inte klokt. Varit så trött idag också, var uppe vid 8 och började plugga, vid 10 kunde jag inte hålla mig vaken längre utan somnade på soffan och sov till 12... Jag tror inte det är helt normalt... Har dessutom magknip inför kvällen, skulle springa vårruset i gävle, men har lyckars boka in kursen samtidigt. För min del är det inte så farligt, jag kan springa nästa år, men tror mamma blir besviken och det känns ju lagom roligt... Om det fanns en knapp för att försvinna från planeten ett tag skulle jag just nu trycka desperat på den. Som om inte det vore nog har jag lyckats trassla till allting annat med.. Hur kan man älska någon så mkt och ändå såra dem, hur kan nått vara så perfekt och ändå så otroligt komplicerat... Vad hände med "de levde lyckliga i alla sin dar"? Finns det ens nått sånt? Nej, jag vill ha en egen måne, som Ted Gärdestad skulle ha sagt... Så där cyberspace, nu har jag öst ut mina problem för allmän beskådan, enjoy..

Ps.. snygg bild va? Lite stolt över mig själv..


Ledig

Idag blir det agilityträning på tbk är tanken. Roligt. Fast egentligen borde jag plugga... jag ska plugga... men först ska jag träna. Blir tävling igen 29 maj.. hoppas på sista pinnen och uppflytt till 3.an. Känns lite halvläskigt men why not... min lilla lizskrutt i 3.an, hej och hå. Fast det mesta tror jag beror på att vi har haft Roy med oss, jag har liksom skärpt till mig på tävlingarna, insett att man faktiskt måste tro att man kan vinna för att vinna... Världens bästa coach <3 Även om jag hatar honom ibland när det inte går bra och han spenderar en timme med att tala om vad jag borde ha gjort, grrr..

I helgen tror ja att det blir SM i klättring (som tydligen var i Gävle) med Roy, sen blir det partiii på lördagkväll, wohooo! Första helgen på länge man kan festa utan att behöva tänka på att det är tävling dagen efter.... Behöver festa lite nu, glömma allt en stund...

Bilder från Gävle

Hittade lite bilder på Liza från gävle. Gå in på http://stefanborg.com/galleri/index.html-20090727-2354.html#home
för mer bilder.
Foto: Stefan Borg.









Gillar hur hon viker upp tassarna i hoppet på sista bilden =)



Gävle och det här med tävlingar...

Efter tvådagars tävling i gävle... Det gick sådär... Igår nollade vi agilityklassen, vi kom 3.a och fick vår andra agilitypinne, en pinne kvar till 3.an :P I hoppklassen igår hade jag tänkt helt fel när jag gick banan, vilket jag insåg innan start men valde att chansa och köra på min plan, vilket, som jag hade misstänkt, inte funkade och vi diskade oss. Resten av banan gick helt okey dock, lite irriterande. Idag diskade vi oss i båda klasserna. I hoppklassen stack hon och tog en tunnel istället för att lyssna på mig och svänga, precis om igår misstänkte jag att hon skulle göra det redan innan, skrek som en galning men borde nog ha varit ÄNNU tydligare. Blev disk, precis i slutet av banan dessutom, irriterande igen. Agilityklassen gick inte alls bra, vi lyckades av ren tur hålla ihop till slutet men sen blev det av någon andledning error vid balansen och eftersom vi redan hade en vägran tog jag om kontaktfältet för att vara tydlig och vi diskade oss men men... Nu får vi se, hade tänkt att vi skulle ta paus nu ett tag, men tror vi kör på maj ut med tävlingar Avesta 22-23 maj och Olandstrakten 29 maj + en inoff träningstävling i Skutskär 20 maj. 




valpsugen

Jag är så himla sugen på att skaffa en till bc så det kliar i fingrarna. Jag vet, det skulle inte funka med mitt liv just nu men man kan väl alltid drömma. Mina väldigt bra argument emot att skaffa en till vovve: jag har inte tid med en valp, Roy kan inte ha med sig två hundar till jobbet, jag har varken bil eller körkort vilket gör det skitajobbigt att ha med sig två hundar om jag som nu måste åka buss och tåg.... men det hjälper inte, det kliar iaf i fingrarna :P Men lugn bara lugn, jag ska inte... än. 

Agilitycupen i tisdags gick okey, trots disk, blev lite överpetig men med tanke på att hon hoppade av gungan i märsta tror jag att jag gjorde rätt. Det är bara så himla läskigt när folk förväntar sig att man ska vara skitduktig, och visst, en klass 1 bana borde vi klara lätt men jag får iaf panik. Dumma huvud, jag borde så klart vara glad att folk tror på oss, inte få panik... nej, dumma dumma huvud. Nån som vill byta? Roy försökte förklara för mig att man måste vara lite snobb när man tävlar, man måste veta att man är bäst... jo, han har säkert rätt som vanligt, men min skalle är iaf skitjobbig, det ÄR läskigt när folk förväntar sig att man ska vara nått slags proffs, jag känner mig inte så bra... mupphuvud :P

Och mitt liv förutom agilityn just nu? Plugg, njurar, syra-bas reglering, sinnen, skelettet, endokrina körtlar osv osv... jag är kort sagt en riktig tönt för tillfället, hundar och skolan, ev lite pojkvän, det är mitt liv just nu, wohoo parti :P men vem bryr sig egentligen?

Tankar efter gårdagen

Härlig dag i solen var det, var riktigt brun (läs röd) bränd när jag kom hem =) När det gäller tävlingen hade vi inte vår bästa dag, en nolla med ganska seg tid fick vi till i ena hoppklassen, det räckte till en 6.e plats och vår första hopppinne. Den andra hoppklassen gick också helt okey första halvan, det är nog den klassen jag är mest nöjd med. Jag VÅGADE gasa på, vi fick till svängarna riktigt bra och allt flöt på. Tyvärr tappade jag henne en millisekund på slutet vilket gav disk, men det gjorde inte så mkt. Det var flyt och stämde helt enkelt, härlig känsla =)

Agilityklasserna däremot vet jag inte vad som hände, vi rev första hindret i bägge klasserna. I agilityklass A tog vi fel väg (matte fick hjärnsläpp) och blev diskade men i agilityklass B vet jag inte vad som gick snett (eller snarare vad som gick rätt). ALLT SKET SIG! Vi rev första hindret, gick ur slalomet, hoppade av gungan, for hit och dit, till slut tog jag bara med mig Liza och gick av banan, det var bara jättefel och katastrof hela skiten. Det är väl sånt som händer ibland antar jag... nu blir det att försöka glömma det och ladda om inför nästa helg.

Ikväll blir det nybörjarkurs på TBK. Är så kul att möta lite nya entusiaster. Blir en riktig ungdomskurs den här gången, ska bli spännande :P

RSS 2.0