Agilitytävlingar och uvi

Nästa helg är det dags för vår tvådagars tävling på TBK. Ska bli himla roligt, vi har just nu 220 startande. HJÄLP!!! Men jag hoppas vi ska klara det bra, bara vi får ihop tillräckligt med funktionärer och tekniken inte sviker oss.

Den här veckan har i övrigt varit blääää, jobbade tisdags, kom sen hem frånm jobbet och mådde skit, för att utrycka det snällt. Hade så jävla ont i magen. Lyckades lista ut att jag antagligen fått urinvägsinfektion (av det konstanta springandet på toaletten). Hoppades dock, dum som man är, att jag skulle må bättre till på onsdag så man kunde jobba kvällen iaf men efter en totalt vidrig natt (sov typ en timme) insåg jag snabbt att detta nog inte skulle gå över av sig själv på några dagar. Ringde till jobbet och sjukskrev mig (de blev INTE glada) och åkte sen ner till akuten, som så klart var överbefolkad av sjuka människor. Efter att ha suttit där i en halvtimme utan att nått hände insåg jag att jag iaf inte skulle hinna få nån penicillin den dagen, åkte och köpte ipren och åkte hem igen. Det hjälpte faktiskt, mådde lite bättre på kvällen. Isabell kom över och fikade, trevligt trevligt, och runt tio på kvällen dök även min älskade boyfriend upp i sin nya urhäftiga (haha) landrover. Kändes lite konstigt att träffa honom igen när vi inte setts på nästan en vecka men har verkligen saknat honom, det är lite läskigt....

Skulle ha åkt ner till sjukhuset igen idag men orkade inte, när man inte känner sig döende (vilket jag gjorde igår) känns det inte lika nödvändigt att åka ner och spendera en hel dag sittandes på sjukhuset och vänta. Måste nog åka ner imorrn iaf, lite rädd att det ska gå upp i njurnarna, kan ju få blodförgiftning då =S

Saknar....

Otroligt att man kan sakna nån så mkt på så kort tid<3

Idag är man ledig. Så skönt, ska försöka fixa iordning min raserade lägenhet. Skulle ha åkt till Gräsö med päronen men var alldeles för trött. Så det blir städning och chill idag.
Imorrn jobbar man kväll och sen jobbar jag hela helgen, Roy drar ut på kryssning med Micke, orättvist som fan jag vet men jajja =( jag får ju inte åka iaf.

Nu ska jag städa lite

Over and out people

Back on swedish soil

Tillbaka i Sverige efter en underbar, dock lite stressig, helg i England. var så härligt, UK är verkligen vackert. Fält, kullar, får och små byar överallt. Vi flög över till Prestwick, Glasgow i Skottland på fredagkväll. Roy jobbade så klart på dan först, as he does men bara fm så det var väl okey, så glad att jag inte är egen företagare, man får ju jobba ihjäl sig för att få normallön. Hursomhaver, vi åkte alltså fredag em runt 4 från Uppsala mot Skavsta flygplats, tog ca 3,5 timme i Roys underbara landrover =p Flyget gick vid 22,  tog 2 h att flyga men eftersom det är en timmes tidsskillnad i England kom vi fram vid 23.00. Hade hyrt bil i Prestwick men Roy lyckades glömma pappret (som man tydligen var tvungen att ha) till körkortet hemma i Sverige så vi blev tvugna att stanna på flygplatsen över natten så det kunde ringa och kolla och Roys körkort på morgonen. Det var kallt och obekvämt att sova kan jag säga, tyckte mest synd om Roy då, han såg helt knäckt ut... Stackars älsklingen. På lördagmorron sen fick vi iaf till slut bilen, en jättefin ny golf och kunde köra från Glasgow till Carlisle (tror jag det hette, urdåligt lokalsinne). Skottland och gränsen mot England var sååå vackert! Jag satt helt förstummad och bara glodde hela vägen. Bara det att det var fält som sträkte sig enda bort mot horisonten. Så vackert, blev helt kär.

Resten av helgen spenderades med att umgås med Roys familj och åka på snabbturer i närheten. Var så mkt att se att jag tror vi inte ens hann med en tiondel. Roys familj var jättetrevliga,var väldigt nervös innan (så klart jag menar vaddå, familjens åsikt  ÄR viktig, trots allt) men de var urgulliga allihopa! Kände mig riktigt hemma där.  Hoppas vi åker tillbaka snart, det var det enda jobbiga med resan, den var alldeles för kort.

Bilder återkommer jag med så fort Roy har laddat ned dem, för tillfället får ni hålla till godo med en (stulen =s ) bild av Hadrians wall.. Sprang faktiskt runt på den typ två sekunder.

Ha det bäst gott folk!


England here I come

HJÄLP! PANIK! Jag kommer att skämma ut mig och hela den svenska befolkningen, kommer bevisa alla fördommar de någonsin haft om dumma, blonda svenskar! HJÄLP! Ja, som ni säkert förstått åker jag och Roy till England på fredag för att hälsa på hans familj och kolla på hans nyfödda lilla brorson Zack. Ska bli kul som sjutton men jag e så otroligt nervös. Jag hoppas bara jag inte skämmer ut mig allt för mkt =P

Helgen har spenderats som vanligt med älsklingen i Uppsala.
 Fredags jobbade Roy, så jag och Liza (som också var med till Uppsala) tog en lååångpromenad längs med Fyris bort till Sunnersta och tillbaka. Tog ungefär 5 timmar. Hade köpt nya vita skor, vilket inte var det bästa att gå på långpromenad i. Skorna var defenitivt inte vita när vi kom hem och jag hade blåsor på bägge fötterna. På kvällen  drog jag och Roy tillsammans med Micke och Kenth i en miiiinibil till sthlm för att träffa Lotta (ännu en av Mickes tjejer) och festa lite  i Sthlm. Gick efter mkt diskuterande ( jag hatar att vara liten, man tror att vid 21 ska man vara stor men nej, kommer knappt in på en enda krog juh) till ett ställe som heter Lemon och ligger på Kungsholmen, om jag inte minns helt fel, är ju totalt vilse i sthlm. Det var trångt men kul, mina vita skor var deock svarta när vi kom hem, fem på morron. Lördagen sen inleddes seeegt ( av inte helt okänd anledning). Vaknade hyfsad tid men sov sen typ hela dagen. På kvällen blev det fest igen, den här gången hemma i Uppsala med en massa roligt folk. Roys ex, eller vad nu var (A) hängde på. Helt okey för min del så länge det verkligen är över, jag menar, behöver ju en pojkvän jag kan lita på. Skulle han verkligen vilja vara otrogen skulle han vara det iaf, ex eller ej, så vad spelar det för roll? Litar på Roy... Hade jättekul! Förfestade men singstar och folköl och sen drog vi till saluhallen. Där var det av nån andledning fullt av "kändisar", träffade på Henrik och tror desutom jag såg Timmy och minst två tre tierpare. Hade otroligt kul. Söndagen däremot var bara jobbig, sov till kvart över tolv men var ändå helt slut hela dagen. Slutade med att jag typ flippade ur totalt över Roy och Micke ( som faktiskt kan vara väldigt irriterande även en vanlig dag). Tror Roy blev lite orolig, var inte riktigt meningen, var ju egentligen inte hans fel.. bara jag som var mest trött och irriterad. Jaja, löste det iaf. Gud vad jag älskar den killen, bäst helt enkelt <3

Får dock se vad han tycker om mig efter mitt besök i england, dum svensk blondin varning liksom (A)

Ha det bäst gott folk!

RSS 2.0