söka jobb

är så otroligt roligt  =) eller inte. Idag har man iaf varit på anställningsintervju på Provoice, läskigt.

UTMANING nr 1, htta på provoice, bredgränd 7, like eh what? Hittade efter mycket väl utfört detektivarbete hitta dörren och kommer då till
UTMANING 2, att ta sig in genom dörren, " det är bara att ringa på porttelefonenoch säga att du ska på anställnignsintervju så släpper de in dej" hade Carlos sagt på telefon. Jag ringer på porttelefonen och väntar....ingenting... Ringer igen, en massa pip och konstiga ljud och sen... ingenting... Jag började bli smått panikslagen, vad fan ska de tro när man inte ens vet hur porttelefonen funkar och söker jobb som telefonförsäljare?! Typ, hej, jag kommer inte ens in genom dörren men jag har lätt att lära mig saker =P Som tur var kom det en tjej ut precis när jag stod där och höll på att bli desperat så jag smet snabbt in.
UTMANING 3, springa upp för trapporna 5 våningar, jo de hade hiss men den var skitläskig juh!
Sen kommer vi till själva intervjun, kommer in på provioce där det var TOMT, inte en människa =s VA? HALLÅÅÅÅ?! Mer panik, då dyker iaf som tur var Carlos upp med ett papper som jag skulle fylla i. Gjorde det och snackade med honom en stund om hur otroligt bra jag är på allt som har med försäljning att göra, utom just dörren då =P undra om de har det som nån slags test? De som kommer in genom dörren får jobb? I såna fall tror jag att jag fuskade...


Hade tänkt vänta i uppsala och åka med mamma hem på kvällen, men fick inte tag på en enda människa som ville umgås med mig på em, inte ens syrran, blä vad jag är utanför och mobbad *snyft* Var inte ens kul att gå i affärer, kan bero på att jag är pank och knappt har råd att gå in i affären, för att inte tala om världens snyggaste skor för 2000 kr! herregud, orgasm bara av att titta på dem, när jag får pengar så... sen ska vi vara tillsammans för alltid, jag och mina underbara skor (för den som e chockad och tror jag blivit knäpp, nej, jag är inte seriös, skulle aldrig köpa skor för 2000 kr)


Nej, nu ska jag hem till Isabell som blivit stor flicka och får gå på systemet nu =p  STORT grattis (ja, hon mutar mig med tårta)

Ha det bäst gött folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0