Back in swindon

Dax att återliva bloggen då :P Kom hem från England i onsdags efter en låååång biltur genom europa, med trasig bil...  kanske inte det smartaste att köra typ 1700 km med en läckande, kokande bil... men det gick iaf, tog oss inkl raster 22 timmar från Amsterdam hem.

England var helt underbart, längtar redan tillbaka... Hade en väldigt aktiv vecka med bl a nattvandring på Chillingham Castle, vandring uppför Skiddow, vallhundtävling, camping i lake district, läskig biltur genom kensington pass, golf med Nikkie och Doggie, fotboll, biljard och mycket mer! Bästa två veckorna på hela sommaren!

I onsdagskväll, efter att precis ha kommit hem från Amsterdam på morronen var vi iväg till Knivsta och tävlade. Kände att jag verkligen inte var i form, tur att man har en så duktig vovve. Vi fick en till hopppinne i hoppklass 2A (kom 4.a av typ 30 starter), disk i hoppklass 2B, en vägran (i slalom, bara för att jag tycke det såg lätt ut...) i agilityklass 2B och en disk i agilityklass 2A.  I Torsdags var det DM i Enköping, vi fick en välförtjänt disk i agilityn så hade ingen press i hopploppet, där vi fick fem fel (rev ett hinder). Det gick bättre för Jennifer och Joy som vann mediumklassen!

Här kommer lite bilder =)


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0