B-day for the b-boy, allmän update efter SM och jobb

Måndag 21 juni, även känd som Roys födelsedag, fast han är inte hemma än. Skulle handla tårta på vägen hem, najsigt. Idag har man varit på Danielsgården och haft en kort dags intro, som inte blev mer eftersom Wesslandia ville ha mig där istället så nu blir det Karlholm för hela slanten resten av sommaren. Är hursomhaver hur roligt som helst att få börja jobba igen. Spciellt nu när man vet lite mer om allt, det är faktiskt kul att jämföra olika boenden och hur ssk utbilningen vill att vi ska jobba mot hur det faktiskt fungerar i verkligheten, vilket inte alltid verkar stämma överens kan jag säga.

Helgen har, om nån missat det, spenderats i karlstad på agility SM med ett gäng coola brudar. Tältade tillsammans med mamma och Isabell. Var kallt som FAN men annars helt okidoki.  Var så imponerad av en del av ekipagen som verkligen gjorde ur fina lopp, t ex Jenny Damms lopp med båda hennes hundar i agilityklassen var ju helt otroliga. Snacka om inspirerande, vill ut och träna NU. Lika Veronika Baches (som för övrigt vann large) lopp var ju skithäftigt att se. Var många som gjorde fina lopp men även, framför allt i lagtävlingen många som gjorde jättekonstiga underliga fel. I agilityklassen för largelagen höll jag på att bli galen. Nästan ALLA gjorde blindbyte mellan en kort tunnel och balansen och 90% av dem hamnade mellan hunden och balansen, störde hunden, fick hunden upp i arslet, på fel sida eller en jätteunderlig sväng mellan hindren, istället för att bara ta ett vanligt bakombyte där, underligt...

Jennifer och Kep gjorde ett jättefint lopp med 5 fel på lördagen, men blev tyvärr diskade på söndagen eftersom Kep bestämde sig för att skippa sista slalompinnen och ta däcket istället.

Här kommer lite bilder från helgen =)

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0