Myggor...

Vaknade 5.30 imorse efter att ha slagits mot myggen hela natten. Får verkligen panik, bara ljudet får det att klia överallt, hua... Så nu sitter jag här och knapprar på datorn, börjar 10 idag så behöver inte åka förrän 9, skönt. Roy stack iväg med 6.05 tåget, så glad att jag inte är egen företagare, tror inte jag skulle kunna ha den disciplinen... Idag blir det föreläsning 10-12, sen grupparbete om proteiner, wohoo. Ikväll blir det sista vanliga kurskvällen med nybörjarna, sen är det bara avslutningen kvar, har gått så fort. Hoppas dem är nöjda, är så svårt att veta med folk.

Bara en vecka kvar på första terminen på SSK-utbildningen nu, DET har gått foooort! Herregud. Men känns skönt att det är sommar. Kunna titta ut genom fönstret och se sol, blå himmel och gröna träd känns smått overkligt.

Gårdagen var jättemysig, eller slutet av den iaf. Dagen spenderades med att tvätta ett berg av kläder och tvätt, men på kvällen gick vi hem till familjen och firade mors dag med rabarberpaj, grillning och badmintonturnering. Grymt roligt var det!

Nej, nu är det nog frukostdax snart

Enjoy the sunshine people

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0