Update in puppyland


Toxie växer så det knakar, shit vad tiden går fort, snart haft henne i 2 veckor. Om 2 veckor till kan hon börja följa med till klubben, ska bli kul att få lite fokus på all denna ENERGI :P Herregud, hon är helt galen och antagligen mer i luften än på marken. Liza och Toxie går jättebra ihop nu, vet inte om Lizan fått nån hormonknäpp för Toxie får göra precis som hon vill med henne, bita öronen, hoppa på henne, sno grejer... underligt... inte alls likt min vovva <3 Till och med pojkvännen har börjat acceptera valpis och faktiskt börjat kalla henne Toxie istället för "the puppy" eller "it"... Duktig pojke ;) Igår var vi på promenad i Tierp. Toxie tycker fortfarande bilar är lite äckligt, men inte alls lika som förut, hon till och med tänkte jaga efter en vid ett tillfälle, lyckades bryta det rätt fort dock...  men sånt beteende vill vi INTE ha... farligt. Det är en jättebra egenskap hos Toxie, det är lätt att bryta beteende och få hennes uppmärksamhet.

Idag på morgonpromenaden mötte vi grannarna med 3 st små vovvar, typ sällskapsvovvar med mkt hår..
Toxie tyckte de var skitläskiga, speciellt när de desutom skällde men efter att vi stått och pratat med grannarna en stund lugnade hon ned sig och vågade komma fram,  inte hälsa men ändå sitta med bakom mitt ben =) Vi har även varit ut och belöningstränat på parkeringen här utanför.. inga problem, hon kunde träna sitt/stanna med godis och busa med leksak fast det var både folk och bilar runt omkring! Jättebra början.

Idag ska vi åka buss hem till föräldrarna i fors så vovvarna kan få springa lös ute på åkrarna, det är det värsta med att bo i centrum, finns inte så många ställen där hundarna kan få rusa av sig inom "valpvänligt" avstånd. Med Liza kan man ju bara gå upp i skogen, men är ju en 30 min promenad dit, och det orkar ju inte bebis.

Vad händer förutom hundarna då kanske ni undrar... inte mkt :P Försöker skriva PM om kyla/svalka vid cytostatika illamående, vilket inte är det lättaste eftersom det inte finns några vetenskapliga artiklar alls typ. hmm... I april ska man ut på VFU sen, ska vara på MAVA (så undvik att bli akut sjuk under de veckorna om du inte vill tvingas stå ut med mig). Nu känns det som det blev ett jättelångt inlägg, grattis om du orkat läsa allt :P

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0