what whiskey will not cure, there is no cure for

Hemma i Sveige igen, efter att ha spenderat jul och nyår i UK med älsklingen<3 Ska inte ens försöka trycka in allt i ett blogginlägg. Vi åkte landrover ned och tog båten från Amsterdam. Roy tycker det är kul att köra genom europa, och visst är det kul att se alla nya platser, men sen är det kallt och trångt i bilen och stressigt som sjutton... Båtresan mellan Amsterdam och New Castle däremot, det var mysigt! Vi käkade buffe tills det pyste ut genom öronen, bra start inför julen.

Julen spenderades hemma hos Roys mamma och Dougie, tillsammans med Lance och Lydia. Var roligt att få umgås med hela familjen. Vi åt julmat, både engelsk och svensk så jag trodde jag skulle spricka. Spelade Wiee, pingpong och lekte underliga lekar. Smällade smällkarameller, läste dåliga skämt och glodde på julfilmer (och drive som inte rekommenderas som julmysfilm...). Fick massor med julklappar, parfym och duschcreme i massor, kläder smink, pulsmätare av <3, en bok med titeln "keep calm and drink up"?, choklad i mängder och massor annat!
Mellandagarna spenderades mest hemma hos the Goddards tillsammans med Ash och Crystal som i UK över julen, de bor ju på hawaii annars. Fick jättegott hawaiianskt (är det ens ett ord?) kaffe och en kalender med en massa snygga pöjkar. Tur att man har en sån chilled boyfriend ;) Roligt att träffa dem igen.

Jag, Roy, Lydia och Lance drog ned till Isle og weight i slutet på veckan för att hälsa på deras pappa. Var kul att få se ön, hade aldrig varit där förrut och självklart kul att få träffa Roys pappa. Stannade och hälsade på Roys mormor, som också bor där nere, kikade på huset som Roys morfar byggt (och Roy snackar om så fort samtalsämnet "att renovera torpet" kommer upp).

Nyår sen firades uppe i skottland tillsammans med Nikki och Dougie på ett jättemysigt hotell, the Cloneyard hotel. Riktigt gammaldags lanthotell. Blev tradiotionellt skottskt firande med god mat, disco och skottsk folkdans. Behöver jag säga att jag och Roy rocked:p

Intensiva 2 veckor  var det men otroligt kul. Tyvärr blev det inga bilder denna gången, glömde kameran hemma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0